Connect with us

Ştiri din Sălaj

Zălăuanca Corina Țurcaș, profund impresionată de sprijinul primit din partea europarlamentarului Cristian Terheș


Fondatoarea Asociaţiei “Împreună-i vom face fericiţi” a postat un mesaj extrem de emoţionant prin care se arată impresionată de sprijinul primit din partea europarlamentarului pentru a realiza cât mai multe fapte bune în Sălaj


Corina Ţurcaş s-a remarcat în timp cu diferite campanii umanitare pe care le-a susţinut sau chiar le-a demarat. zălăuanca este şi una dintre membrele fondatoare ale celebrului grup de mămici descurcăreţe din Sălaj. Aceasta este şi preşedinta Asociaţiei “Împreună-i vom face fericiţi”.

Corina Ţurcaş a avut astăzi o întâlnire cu europarlamentarul conservator Cristian Terheş, care a surprins-o din toate punctele de vedere.

Redăm integral mesajul Corinei după întâlnirea cu Terheş.

“Pentru ca oamenii de cuvant chiar sunt de cuvant, azi trebuie sa multumesc unui astfel de om, Cristian Terhes – un domn deosebit cu care am avut placerea sa interactionez de putin timp, iar in urma discutiei avute, sa constat ca a vazut dincolo de situatia prezentata si a inteles ca Asociatia are nevoie de ajutor pentru a putea veni in sprijinul familiilor aflate in dificultate din judetul Salaj.

În primul rand e nevoie de un spatiu, iar acesta nu e gratuit, intr-adevar pretul chiriei nu e foarte mare, dar nici banii necesari nu cad din cer, ci muncesc pentru a-i aduna leut cu leut, vanzand din produsele ce voi mi le aduceti. Cum e o perioada grea pentru toata lumea, cred ca va inchipuiti cat de mari vanzari reusesc sa fac.

Asadar, pentru a doua luna consecutiv am scapat de acest stres si m-am putut concentra pe alte probleme. Sunt norocoasa, am mai intalnit un om bun. Multumesc pentru sprijin, recunosc ca in luna aprilie m-am gandit sa renunt la spatiu, apropiatii cu care am discutat asta au fost total impotriva, ei stiu ca pentru ce fac, nu e suficient virtualul, motivele erau clar cele financiare, deci ajutorul a fost unul nesperat si totodata foarte binevenit, totul e mult mai simplu cand nu ai grija chiriei”. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj