Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cum a fost conceput planul MAGIC: tânărul zălăuan care şi-a cerut iubita în căsătorie la un film se destăinuie: “am înţepenit… “


Planul de ieri seară a fost pus la punct în cel mai mic detaliu, astfel că Alina, zălăuanca care a fost cerută în căsătorie la cinema drive, să nu bănuiască nimic. Protagonistul evenimentului mărturiseşte că a fost un moment când pur şi simplu a înţepenit de la emoţii, cu atât mai mult cu cât în prima fază iubita lui nu i-a recunoscut vocea


Ovidiu Chiba, un tânăr din Zalău a pus la cale un plan emoţionant prin care şi-a cerut iubita în căsătorie. Acesta a oprit un film de la cinema drive la Zalău Value Center pentru a-şi putea cere iubita în căsătorie. În locul filmului a rulat un spot de aproxiamtiv un minut în care Ovidiu descria relaţia sa cu Alina şi cum aceasta a reuşit să îl ajute să treacă peste toate greutăţile din viaţă. La finalul spotului, tânărul s-a pus în genunchi, în faţa audienţei şi i-a pus inelul pe mână tinerei care a acceptat să îşi unească destinul cu acesta. Momentul inedit a fost apreciat de toţi cei prezenţi la film ieri seară.

Ovidiu a decis să se destăinuie şi să ne povestească cum a pus la punct tot planul. Totul a început când cei doi au fost la filmul Bohemian Rapsodi. Le-a plăcut atmosfera şi atunci i-a venit idea să îşi ceară iubita în căsătorie chiar în timpul unui film. Îi era frică, mai ales din cauza emoţiilor, dar a spus că merită să încerce, pentru că “sigur nu se aşteaptă”, după cum ne povesteşte acesta.

Astfel, totul a început săptămâna trecută luni când s-au afişat filmele disponibile. Filmul a fost ales de ea. Tânărul le-a scris apoi un mesaj celor de la Zalău Value Center care au fost foarte entuziasmaţi să-l ajute.

Tânărul ne povesteşte că într-o zi când iubita nu era acasă s-a uitat singur la film. A ales momentul cel mai potrivit din film – cel în care tipul îi pune un inel dintr-o coardă de chitară pe deget. Între timp a realizat şi video-ul care a rulat aseară pe ecran.

Inelul l-a cumpărat sâmbătă după ce a ieşit de la salon, pentru că prietena lui era la ţară . Inelul l-a ţinut ascuns în bordul maşinii până ieri.

Pentru a nu da de bănuit i-a cumpărat un trandafir criogenat.

A urmat apoi momentul cel mare şi mult aşteptat. Toată ziua, Ovidiu povesteşte că a avut fluturi în stomac. Pe la ora 19.00 a mers să pregătească ultimele detalii cu florile şi ce mai trebuie.

La ora 21.20 au mers în parcare. Nimic nu dădea de bănuit ce urmează. La 22 a început filmul, iar cu 2-3 minute înainte să înceapă partea lui i-a zis prietenei să iasă afară. Atunci a înţepenit. Au ieşit, a ţinut-o în braţe iar inima îi bătea foarte tare. Alina l-a întrebat dacă îi e chiar aşa frig de tremură aşa puternic.

A urmat momentul lui. Tânăra nu şi-a dat seama că e vocea iubitului ei până când pe ecran a apărut poza cu maşina cu care a avut un accident rutier. Atunci ea a exclamat: “ce naiba se întâmplă?!”.

A început apoi să plângă, lui îi curgeau şiroaie pe obraz. Se auzeau claxoane în jurul lor. Oamenii strigau, filmau, vedeau doar bliţuri în jur. El era însă cu gândul doar la ea, după cum ne mărturiseşte.

“După ce i-am pus inelul parcă zburam. Am luat-o în braţe şi parcă pluteam. Zburam amândoi”, ne povesteşte emoţionat Ovidiu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj