Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. “Zombie” pe străzile din Zalău. Cum se comportă doi tineri drogaţi


Doi tineri au fost surprinşi sub influenţa drogurilor, fiind pur şi simplu inconştienţi. Aceştia au avut un comportament de “zombie”, având o stare de somnolenţă şi comportament necontrolat


Doi tineri din Zalău au fost surprinşi în acest sfârşit de săptămână în zona Uz Casnic, Şcoala Generală numărul 1, fiind sub influenţa drogurilor. Cel mai probabil cei doi sunt oameni ai străzii, cu atât mai mult, ar trebui ca autorităţile să intervină pentru că aceştia pot avea un comportament extrem de periculos în faţa copiilor sau a femeilor.

Cei doi aveau o stare de somnolenţă şi miscări necontroalte, asemenea stărilor pe care le crează drogul “zombie”.

Unul dintre tineri chiar a ajuns pe partea carosabilă, fără a conştientiza că se poate pune în pericol.

Conform Agenţiei Naţionale Antidrog, „Zombie” provoacă o stare de somnolenţă, cu mişcări necontrolate şi este un drog din categoria etnobotanicelor.

„Acest drog numit „Zombie” poartă această denumire după efectele pe care le dă această nouă substanţă de tip etnobotanică. Este vorba de o catinonă, care a fost identificată la nivel european şi internaţional, iar efectele produse ca urmare a acestui consum fac persoana să arate ca un zombie. Nu este vorba de un nou tip, este vorba de un nou comportament ca urmare a consumului acestei substanţe”, a afirmat Bogdan Gheorghe, medic ANA, în cadrul unei conferinţe de presă.

Medicul a adăugat că drogul „Zombie” dă o stare de somnolenţă cu mişcări necontrolate.

Din păcate, în Zalău nu este primul caz de acest fel.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj