Connect with us

Ştiri din Sălaj

ERATĂ: Un poliţist din IPJ Sălaj a intervenit deficitar la un caz în Zalău

Ca urmare a articolului “un poliţist local şi-a bătut joc de o profesoară de la Palatul Copiilor din Zalău” facem precizarea că femeia care a apelat la organele legii a fost confuză, din cauza supărării pe care a avut-o pe moment, şi a încurcat Poliţia Municipiului Zalău cu Poliţia Locală Zalău.

Femeia, profesoară la Palatul Copiilor Zalău, a apelat vineri seara la Poliţie, însă din cauza confuziei, supărată pe momentul cu pricina, aceasta ne-a relatat că a fost vorba de un poliţist local, nu de unul din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj.

Ca urmare a articolului, conducerea Poliţiei Locale a efectuat cercetări, ba mai mult, i-a transmis apelantei că va avea tot sprijnul acestora pentru a remedia disconfortul creat.

Reamintim că un eveniment nefiresc a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00.38. O profesoară de la Palatul Copiilor, care locuieşte în zona centrală a municipiului, a apelat dispeceratul Poliţiei Muncipale din cadrul IPJ Sălaj pentru a face o sesizare cu privire la faptul că în parcarea din spatele Primăriei Zalău sunt foarte mulţi tineri care fac gălăgie şi liniuţe cu “bolizii” lor.

Femeia susţine că aşa se întâmplă în fiecare noapte, de parcă la Zalău e Festivalul de Muzică “Woodstock”.

După apelul telefonic, la faţa locului a ajuns un echipaj de la Poliţie.

“A venit o maşină, poliţistul a făcut o tură, a râs de mine şi a plecat”, susţine femeia.

Ba, mai mult, femeia susţine că poliţistul este prieten cu o parte din gaşca de gălăgioşi din parcare, de aceea nu a intervenit, după cum mărturiseşte femeia.

Femeia, prezentă la faţa locului, a susţinut că atunci când l-a întrebat pe poliţist de ce nu face nimic pentru solicitarea dânsei, acesta i-a cerut ei să se legitimeze, nu celor din parcare care perturbă liniştea publică. Acest lucru e confirmat de foarte multe persoane, dar şi de fotografiile realizate de apelantă.

După ce poliţistul  a plecat, femeia a mai sunat de trei ori la dispeceratul Poliţiei Zalău, la numărul 0260-661285. Însă, ghinion, dispecera nu a mai trimis pe nimeni la constatare.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ION

    13 July 2020 at 12:06

    Woodstock! Ce vremuri! Atunci erai tanara doamna profesoara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj