Connect with us

Ştiri din Sălaj

TRAGEDIE. Doi tineri din România au decedat într-un cumplit accident în Italia. FOTO


Vineri noaptea, doi români în vârstă de 28 de ani  – unul dintre ei fiind originar tocmai din județul Sălaj – s-au stins din viață în urma unui grav accident de circulație petrecut în apropiere de orașul Milano


Tragedia a avut loc vineri noaptea, în jurul orei 2.15, în Gorgonzola – o comună din provincia Milano. Ionuț Florin Tuvichi (rezident în localitatea Gorgonzola) și Lucian Bogdan Braiculescu (rezident în localitatea Cassina de’ Pacchi) se aflau la bordul unui autoturism marca Ford Fiesta. Din motive necunoscute în acest moment, mașina în care se aflau cei doi tineri români a părăsit sensul de mers. La un moment dat, Fordul a trecut pe cealaltă bandă de circulație de unde venea o autoutilitară marca Ford Transit.

Impactul între cele două mașini a fost unul violent, iar cei doi tineri, ambii în vârstă de  28 de ani, au rămas captivi între fiarele contorsionate ale mașinii. A fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a pompierilor care a lucrat peste trei ore pentru a scoate corpurile din mașină. Din păcate, ambele victime nu au mai putut fi salvate, cei doi tineri buni prieteni și-au pierdut viața după un moment de neatenție.

Lucian Bogdan Braiculescu, cel care se afla în dreapta șoferului, locuia de ani buni în Italia, însă el își avea originile în județul Sălaj, mai exact în comuna Agrij.

Șoferul furgonetei, e vorba de un cetățean italian în vârstă de 24 de ani, a scăpat cu viață și a fost transportat în stare de șoc la spitalul San Raffaele din Milano.

Cadavrele celor doi români au fost aduse la morga din Milano și acum se aflată la dispoziția autorităților judiciare, care continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. A fost deschisă o anchetă, condusă de carabinierii din Gorgonzola și cei din Cassano D’Adda, pentru a descoperi cu exactitate dinamica accidentului.

 

Sursa foto: Milano today

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj