Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV: Sălajul are un nou jucător în Liga 1!

După Liviu Antal, Bogdan Unguruşan, Vlăduţ Morar, Cătălin Chiş şi Gabriel Vaşvari, portarul Claudiu Băican îngroaşă colonia” fotbaliştilor sălăjeni de pe prima scenă!  

 

Plecat de 8 ani din ţară după ce a jucat la juniorii lui Armătura Zalău şi CFR Cluj, portarul zălăuan Claudiu Băican a ajuns în Italia, acolo unde mai bine de şase sezoane a evoluat pentru Benevento (Serie C). Remarcat prin calităţile sale, Băican a fost portar de bază şi într-un timp s-a aflat şi în atenţia celor de la AC Torino, însă Benevento nu a dorit să-i dea drumul.

 

Pentru puţin timp a fost împrumutat tot în Serie C la Latina, dar s-a întors la Benevento, pentru care a jucat până în această iarnă. Cu toate că mai avea contract încă un an, zălăuanul a dorit o nouă provocare şi a ales să revină în fotbalul românesc.

 

Mult mai multe amănunte despre acest subiect, dar şi prima declaraţie a portarului din Zalău, după plecarea în cantonamentul formaţiei de primă ligă, în ziarul SPORTUL SÄ‚LÄ‚JEAN  din 15 ianuarie.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. eu

  15 January 2014 at 12:42

  ca ziceti mah` la cine vine ?!? ce is cu dumele astea de gsp ?

 2. man

  15 January 2014 at 13:27

  sageata navodari se pare ca e achipa la care va evolua claudiu.multa bafta!multumiri onicas pentru superbele si pretioasele informatii!!!!!

 3. Nume

  27 January 2014 at 22:25

  Cu toate că mai avea contract încă un an, zălăuanul a dorit o nouă provocare şi a ales să revină în fotbalul românesc.BA MA LASI?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL