Connect with us

HANDBAL

HC Zalău are lotul aproape finalizat!

După ce a adus patru jucătoare, formaţia zălăuană a încheiat în mari proporţii campania de achziţii, momentan fiind în lot 18 handbaliste


Odată cu finalul sezonului, de la HC Zalău au plecat trei jucătoare, dintre care două cu experienţă. Golghetera Dana Abde-Kader a ajuns la Măgura Cisnădie, iar căpitanul Cristiana Nica a ajuns la SCM Craiova, în timp ce “portăriţa” Sara Abed-Kader şi-a încheiat şi ea conturile cu formaţia zălăuană, însă oricum ea a prins minute puţine la HC Zalău.

Echipa condusă de Gheorghe Tadici a acoperit rapid cele trei plecări, iar la Zalău au venit chiar patru jucătoare. Prima achiziţie a fost “portăriţa” Paul Teodorescu, apoi pivotul Mouna Jlezi şi extrema stângă Alexandra Dindiligan, iar săptămâna trecută a fost transferată şi o jucătoare pe postul de extremă dreapta, Cristina Mitrache.

În proporţii mari, lotul cu care HC Zalău va aborda sezonul 2020 – 2021 este finalizat, antrenorul Gheorghe Tadici având la dispoziţie în momentul de faţă 18 jucătoare. Există însă şi varianta ca gruparea de sub Meseş să mai transfere o jucătoare, dar dacă acest lucru se va întâmpla, atunci Tadici va fi nevoit să renunţe la o altă jucătoare din lot.

“În proporţii mari, lotul este finalizat, dar mai există posbilitatea să mai facem un transfer. Dacă va mai veni o jucătoare, atunci va trebui să plece alta. Acum este o perioadă de tatonare. Pot să apară nişte situaţii favorabile, care să aducă un plus în echipă şi atunci vom încerca să le fructificăm. Însă, dacă ne dorim o jucătoare, înseamnă că ea mai are şi alte variante. Totul depinde de condiţiile pe care le oferi şi de situaţia financiară. Este o stare de nebuloasă. Fiecare vrea să îşi facă ciorba cât mai gustoasă, dar trebuie să aibă şi ingredientele necesare”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL