Connect with us

Ştiri din Sălaj

Zeci de zălăuani se plâng că funcţionarii publici de la Serviciul Permise se comportă ca la uşa cortului


În utlimele zile au apărut zeci de mesaje pe reţelele sociale în care zălăuanii îşi arată nemulţumirea faţă de angajaţii de la Serviciul de Permise, instituţie aflată în subordinea Prefecturii Sălaj


Zilele trecute relatam cazul unei tinere din Zalău umilită de doi funcţionari publici, angajaţi ai Serviciului Permise din Zalău.

Arătam atunci cum Cătălina L. a fost tratată în scârbă de către doi funcţionari ai Serviciului Permise Sălaj din subordinea Prefecturii.

Tânăra a povestit în detaliu cum a fost purtată trei zile la un ghişeu, fără să o bage cineva în seamă, iar apoi, în cele din urmă, pe când a fost băgată în seamă, a fost şi umilită verbal.

Imediat după publicarea acelui material, zălăuanii au avut zeci sau chiar sute de reacţii negative referitoare la modul în care angajaţii acestui serviciu public se comportă, fapt ce arată că acel caz mediatizat nu este unul singular.

Redăm mai jos o parte din acestea.

“Dacă vrei să-i întrebi ceva ei ştiu raspunsul înainte să termini întrebarea. Vorbesc aşa de sus”

“Au nişte b***i în cap de zici că cine ştie ce personalităţi sunt.”

“La noi în Sălaj este teroare cu nepotismul. Am fost cu un coleg la regimul permise in Oradea. Diferența de la cer la pământ Îţi iei numar de ordine, stai frumos la rand. Cei de acolo stau si îți explică frumos. Chiar te ajuta daca nu cunoști unele lucruri (…) Deci sunt si oamenii cu caracter și profesioniști, dar nu la Salaj”

Asta a fost intodeauna la permise, la inmatriculari, batjocura totala. Daca comentai ceva numai aveai dosarul in regula. Dar nimeni nu face nimic, trăim intr-o țară condusa de comuniști pana o sa se schimbe tot sistemul vechi mai dureaza cativa zeci de ani

“Au inpresia că totul e al lor, și cei de la permise și cei de la inmatriculări vorbesc foarte urât cu oamenii.”

“Stați liniștiti ca la toate instituțiile de stat din oraș este la fel!!! Și eu sunt pățit!!!”

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. B

    12 July 2020 at 13:19

    Și la înmatriculari la fel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj