Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un poliţist local şi-a bătut joc de o profesoară de la Palatul Copiilor din Zalău


În loc să intervină la solicitare, agentul constatator a râs cot la cot cu făptaşii de femeia care a apelat la sprijinul instituţiei care ar trebui să lucreze în folosul cetăţenilor


Evenimentul nefiresc a avut loc în noaptea ce a trecut, la ora 00.38. O profesoară de la Palatul Copiilor, care locuieşte în zona centrală a municipiului, a apelat dispeceratul Poliţiei Locale Zalău pentru a face o sesizare cu privire la faptul că în parcarea din spatele Primăriei Zalău sunt foarte mulţi tineri care fac gălăgie şi liniuţe cu “bolizii” lor.

Femeia susţine că aşa se întâmplă în fiecare noapte, de parcă la Zalău e Festivalul de Muzică “Woodstock”.

După apelul telefonic, la faţa locului a ajuns un echipaj de la Poliţia Locală Zalău.

“A venit o maşină, poliţistul a făcut o tură, a râs de mine şi a plecat”, susţine femeia.

Ba, mai mult, femeia susţine că poliţistul, dacă îl putem numi aşa după modul în care s-a comportat cu un cetăţean al oraşului, indiferent cine ar fi acela, este prieten cu o parte din gaşca de gălăgioşi din parcare, de aceea nu a intervenit, după cum mărturiseşte femeia.

Femeia, prezentă la faţa locului, a susţinut că atunci când l-a întrebat pe poliţist de ce nu face nimic pentru solicitarea dânsei, acesta i-a cerut ei să se legitimeze, nu celor din parcare care perturbă liniştea publică. Acest lucru e confirmat de foarte multe persoane, dar şi de fotografiile realizate de apelantă.

După ce poliţistul local a plecat, femeia a mai sunat de trei ori la dispeceratul Poliţiei Locale Zalău, la numărul 0260-661285. Însă, ghinion, dispecera nu a mai trimis pe nimeni la constatare.

“Nu ştiu ce să facem. Noi nu putem deschide geamul până la ora 4 dimineaţa când pleacă. Maşinile fac zgomot mare, băieţii se întrec în care are maşina cea mai zgomotoasă. Data viitoare o să sun la 112, pentru că Poliţia Locală nu face nimic”, precizează femeia.

Să mai menţionăm că nici distanţarea socială nu este respectată de aceşti tineri, dar nici normele de prevenire şi combatere a infecţiei cu noul coronavirus, după cum mărturiseşte femeia, aici strângându-se zeci de astfel de teribilişti.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Ziarul De Zalau

    11 July 2020 at 20:49

    Din informatiile noastre se pare ca aceasta este o stire falsa. La fata locului nu a fost politist de la Politia Locala ci un politist de la Politia Nationala , serviciul circulatie rutiera.Am luat legatura cu doamna profesoara de la Palatul Copiilor , aceasta confirmandu-ne ca intradevar a fost o confuzie “La fata locului a fost un agent de la circulatie nu de la Politia Locala.

  2. Raul

    11 July 2020 at 21:47

    Vezi ca iară induci cetățeni într o eroare.. Acel număr de telefon nu este de la Politia Locala și femeia respectiva nu a făcut nici o sesizare la Politia Locala se poate verifica.. Articol de 2 bani. Făcut la comanda pentru denigrarea Politiei Locale.. Oare pe acești asa ziși ziariști nu ii ia nimeni la răspundere pentru articole false..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj