Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Cu bani puţini nu poţi avea decât o singură strategie, de a creşte jucătoare pentru alţii”

Managerul de la HC Zalău va miza pe aceeaşi strategie şi în sezonul viitor şi se va baza pe jucătoare tinere, cu potenţial


De câţiva ani, la HC Zalău nu s-a putut vorbi de transferuri sonore ci doar de venirea unor jucătoare tinere, cu potenţial, care au cochetat cu loturile naţionale de junioare şi tineret

Această practică a antrenorului Gheorghe Tadici a dat roade, astfel că mai multe jucătoare au crescut în valoare şi au intrat în atenţia unor grupări imortante din Liga Naţională.

Iar ultimul exemplu este al handbalistei Dana Abed-Kader, golghetera echipei din sezonul trecut ce a fost transferată de Măgura Cisnădie.

“Dacă nimeni nu doreşte să crească jucătoare, la un moment dat vom vorbi în România de o ligă a străinelor. Cu bani puţin nu poţi face decât o singură strategie, de a creşte jucătoare pentru alţii. Mie unul nu îmi mai convine acest lucru. Ca ce chestie, să tot trag doi-trei ani, ca apoi să vină altul să le ia de gata. Mai apoi, să vină şi să câştige în faţa ta, chiar la tine acasă. Sunt zeci de cazuri de acest  gen. Dar aceasta  este situaţia, peştele mare înghite peştele mic”.

Gheorghe Tadici

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL