Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău testează şase jucători tineri din Sălaj

Sub comanda antrenorului Marius Paşca, la primul antrenament din această vară au fost prezenţi jucători tineri de la Dumbrava Gîlgău, Atletic Zalău şi CS Barcău Nuşfalău, dar şi un sălăjean care în Liga a III-a a jucat pentru Sănătatea Cluj


SCM Zalău se orientează şi spre jucătorii tineri, din judeţ care au potenţial, iar în aceste condiţii, la reunirea de luni, antrenorul Marius Paşca a chemat la pregătire şase jucători sălăjeni. Cum în Liga a III-a este nevoie ca o echipă să folosească şi jucători U19 şi U21, SCM Zalău vrea să aibă în lot şi astfel de jucători, care să fie din Sălaj.

Astfel, la primul antrenament din această vară, şase jucători din Sălaj au venit sub comanda lui Marius Paşca, dintre care doi de la Dumbrava Gîlgău, cu care tehnicianul a mai lucrat. Este vorba de Sebastian Turbucean, un mijlocaş de bandă, născut în anul 2001 şi atacantul Robert Rus, care este născut în anul 2004 şi care la 16 ani a jucat câteva meciuri în Liga a IV-a şi chiar a avut prestaţii bune.

Doi jucători care au fost juniori la Atletic, dar care ultima dată au jucat la CS Barcău Nuşfalău s-au prezentat la reunirea echipei, Alexandru Nerţan şi Eduard Kurti, ambii născuţi în anul 2000, iar de la Atletic Zalău a venit şi Denis Sezgin, jucător născut în anul 2004.

La antrenamentul de luni a fost prezent şi Dănuţ Cozma, un jucător de 21 de ani, care este din Jibou şi care în timpul junioratului a fost la Viitorul şi Ardealul Cluj. Dănuţ Cozma a mai trecut prin curtea lui “U” Cluj, iar în Liga a III-a a mai jucat la Sănătatea Cluj.

“Dorinţa mea şi a conducerii a fost să aduce şi jucători tineri, din judeţ. Avem şase jucători la pregătire fiindcă îmi doresc să formăm un grup din jucători tineri, deoarece ne pregătim pentru ce urmează pe viitor, în ce priveşte regula U 19 şi U 21. Trebuie să avem asemenea jucători pe fiecare compartiment” , a spus Marius Paşca. Cei şase sălăjeni se vor pregăti în zilele următoare cu echipa, urmând ca antrenorul să  decidă pe cine opreşte în lotul pentru sezonul următor. “Doi sau trei jucători vor face parte din lotul nostru şi depinde doar de ei. În fiecare perioadă de transferuri vom încerca să aducem jucători tineri, din judeţ, fiindcă mi se pare normal ca în lot să fie cât mai mulţi sălăjeni”, a mai spus antrenorul.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL