Connect with us

Ştiri din Sălaj

PLUS Jibou felicită administrația PSD pentru o investiție realizată în oraș


Lucrurile bine făcute nu trec neobservate, iar când este cazul, trebuie dat cezarului ce este al cezarului. PLUS Jibou a lăsat la o parte culoarea politică și a ținut să felicite administrația PSD condusă de primarul Dan Ghiurco pentru realizarea unui loc superb de recreere pe strada Castanilor


Schimbare radicală la Jibou. Ceea ce cândva era un loc plin de bălării și în care lumea nu se apropia în cartierul Castanelor a devenit acum un loc superb, în care doritorii pot face mișcare în aer liber.

Un teren de tenis, aparate de fitness, dar și o pistă de alergare îi așteaptă pe jibouani la mișcare și la bună dispoziție.

Administrația PSD condusă de primarul Dan Ghiurco a realizat această investiție cu bani de la bugetul local, acest tip de investiții fiind o prioritate pentru Dan Ghiurco încă de la începutul mandatului.

Cum lucrurile bine făcute nu trec neobservate, PLUS Jibou a lăsat la o parte culoarea politică și a ținut să felicite public administrația PSD pentru realizarea investiției.

 

“Unul dintre principiile care stă la baza comunitaților PLUS este profesionalismul.

Așadar se cuvine sa acordăm cezarului ce este al cezarului și să felicităm Primăria Orașului Jibou pentru investiția realizată copiilor, iubitorilor de sport și locatarilor din Cartierul/Strada Castanilor.

PLUS Jibou va susține toate proiectele care sunt în beneficiul comunității locale, indiferent de culoarea politică, atâta timp cât acestea sunt realizate transparent, eficient și profesionist”, se arată într-o postare oficială pe pagina de facebook a PLUS Jibou.

Reacția celor de la PLUS Jibou surprinde opinia publică. Iată că într-o societate în care absolut toate domeniile sunt politizate, iar interesul și jocurile politice fac legea, mai există și organizații politice care pun în prim-plan realizările și performanța în fața politicului.

Pentru aceasta, nu putem decât să felicităm administrația locală de la Jibou pentru realizarea acestei investiții utile pentru comunitate. Totodată, să felicităm organizația PLUS de la Jibou pentru inițiativa realizată și care ar trebui să fie copiată de cât mai mulți politicieni sau organizații politice. Doar așa am putea ajunge și noi la o stare de normalitate…

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj