Connect with us

TENIS

FOTO. Turneele de tenis de câmp au revenit la Zalău

AS Tennis Play By Bogdan Cuceu a organizat la finalul săptămânii trecut Cupa Brando Com, competiţie la care au răspuns prezent peste 60 de sportivi ce s-au duelat la cele şase nivele propuse de organizatori


După o pauză de patru luni, la Zalău a avut loc un nou turneu de tenis de câmp. La finalul lunii februarie avea loc Cupa Cronox Impex, competiţie organizată de AS Tennis Play by Bogdan Cuceu. A urmat pandemia de coronavirus, astfel că sportul a trecut pe locul secund, iar competiţiile oficiale au revenit abia la finalul lunii iunie.

La finele săptămânii trecute, AS Tennis Play by Bogdan Cuceu a organizat un nou turneu, denumit Cupa Brando Com. Competiţia face parte din circuitul Tenis Partener şi s-a desfăşurat cu ajutorul Primăriei Zalău, iar sponsor principal a fost SC Brando Com SRL.

Nu mai puţin de 60 de participanţi s-au aflat la start, aceştia concurând la cele şase nivele propuse de organizatori, nivele 4, 5, 6, 7, 8 şi nivelul 6 la categoria +45 de ani.

După meciuri disputate, în finala nivelului 4 au ajuns Gabriel Almaş şi Marius Bot, ambii din Zalău, iar câştig de cauză a avut Almaş, nimeni altul decât fostul arbitru divizionar la fotbal.

În ceea ce priveşte nivelul 5, câştigător a fost Albert Daroczi, după o finală cu Marin Mercea.

Nivelul 6 a fost cel mai “populat”, jucătorii fiind împărţiţi în şase grupe a câte trei jucători fiecare. În cele din urmă, în marea finală au ajuns jibouanul Adrian Ardelean şi zălăuanul Alexandru Puiu. În acest caz, Jiboul a fost la putere, iar Ardelean a cucerit locul 1.

La nivelul 7, în ultimul act am putut consemna un duel între tânărul şi promiţătorul Bence Kutasi din Şimleu Silvaniei şi experimentatul zălăuan Daniel Sitaş. De această dată, tinereţea a învins experienţă, iar şimleuanul Kutasi a dus trofeul în oraşul de sub Măgura.

La nivelul 8 au fost patru jucători înscrişi şi au evoluat fiecare cu fiecare, iar la finalul jocurilor, în fruntea clasamentului s-a situat băimăreanul Filip Mihai, în timp ce pe locul secund s-a clasat Andrei Marcus din Satu Mare. Podiumul a fost completat de zălăuanul Cornel Florean.

La nivelul veteranilor, nivelul 6, categoria de vârstă +45 de ani, Cristian Budean a câştigat duelul din marea finală cu Dorel Brisc.

Bineînţeles, turneul s-a desfăşurat respectând normele în vigoare, iar la final, atât organizatorii, cât şi jucătorii s-au declarat mulţumiţi.

“Totul s-a desfăşurat în condiţii foarte bune. S-au oferit premii constând în materiale de tenis, bani, medalii şi diplome, suma totală fiind aproximativ 3.000 de lei. Au fost meciuri frumoase şi interesante la acest turneu, iar următorul turneu va avea loc în perioada 7 – 9 august”, ne-a declarat Bogdan Cuceu.

În perioada 7 – 9 august, pe zgura de la Baza de Tenis a Primăriei Zalău, în organizarea AS Tennis Play by Bogdan Cuceu va avea loc Business Center Zalău Open 5.

Sursa foto: facebook Tennis Play by Bogdan Cuceu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS