Connect with us

Ştiri din Sălaj

Top 5 licee din Sălaj, după admiterea în clasa a IX-a


Elevii care au terminat clasa a VIII-a au aflat astăzi la ce liceu au fost repartizaţi. A fost întocmit şi topul liceelor din judeţul Sălaj în funcţie de ultima medie de admitere


Topul celor mai bune licee din Sălaj a fost întocmit după ultima medie de admitere de la cel mai bun profil al liceului.

Mii de elevi şi-au aflat astăzi viitorul, respectiv clasa din care vor face parte. În top cinci licee din Sălaj se află patru unităţi şcolare din Zalău şi una din Şimleu Silvaniei.

Cea mai mare medie de admitere este la Colegiul Naţional “Silvania” din Zalău – 9,30 la profilul matematică-informatică. Următorul în top, la diferenţă mică este Colegiul Naţional “Simion Bărnuţiu” cu media 9,20 tot la matematică-informatică.

Pe locul trei se află Coelgiul Tehnic “Alecsandru Papiu Ilarian” din Zalău cu media 8,80 la profilul matematică-informatică, iar următorul este Liceul Pedagogic “Gheorghe Şincai” tot din Zalău cu media 8,43 la profilul filologie.

Ultimul loc în top este al Liceului Tehnologic “Mihai Viteazu”, tot din Zalău, unde ultima medie este 7,14. La diferenţă de doar o sutime – 7,13 se află Liceul “Gheorghe Pop de Băseşti” din Cehu Silvaniei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj