Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca şi Alexandru Pop, antrenori la SCM Zalău pentru următorii doi ani

Cei doi antrenori de la clubul de sub Meseş şi-au prelungit înţelegerile cu SCM Zalău, urmând ca în perioada următoare să stabilească şi obiectivele formaţiei pentru noul sezon


SCM Zalău este activă pe piaţa transferurilor şi până în prezent a reuşit să aducă sub Meseş trei fotbalişti. Este vorba despre mijlocaşii Mihai Onicaş şi Mihai Petra, dar şi atacantul Mihai Forna, cel din urmă venind sub forma de împrumut de la “U” Cluj.

Conducerea formaţiei şi-a îndreptat atenţia şi asupra băncii tehnice şi a reuşit să ajungă la o înţelegere cu cei doi antrenori pentru prelungirea contractelor.

Astfel, antrenorul principal Marius Paşca, dar şi antrenorul secund Alexandru Pop au semnat un nou contract valabil pentru următorii doi ani de zile.

“Am semnat un contract valabil pentru următorii doi ani, atât eu, cât şi Alexandru Pop. Ulterior vom stabili şi obiectivele echipei. Mi-au fost propuşi anumiţi jucători şi în urma unor analize eu am hotărât cine să rămână la echipă. Drept urmare, mi se pare absolut normal ca eu să răspund de rezultatele echipei. Ne asumăm rezultatele viitoare care sperăm să fie pe placul iubitorilor fotbalului”, ne-a declarat Marius Paşca.

Lotul nu este finalizat şi în continuare se lucrează la campania de tranferuri, antrenorul de la SCM Zalău considerând că mai are nevoie de doi – trei jucători.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL