Connect with us

HANDBAL

Sara Abed-Kader şi-a găsit echipă

După ce s-a despărţit de HC Zalău, “portăriţa” a ajuns la CSM Tg. Jiu, o formaţie ce activează în liga secundă


Trei jucătoare au părăsit HC Zalău în această vară, între care şi handbalistele cele mai experimentate. Extrema Cristiana Nica care a fost şi căpitanul echipei a plecat la SCM Craiova, iar golghetera Dana Abed-Kader a semnat cu Măgura Cisnădie, o formaţie care i-a propus un contract mult mai bun decât avea la HC Zalău.

Şi sora ei – Sara Abed-Kader a pelcat de la HC Zalău în această vară, însă “portăriţa” nu va avea ocazia să apere în continuare la o echipă din Liga Naţională.

Sara Abed-Kader şi-a găsit un alt angajament, dar a semnat cu CSM Tg. Jiu, o formaţie ce activează în Divizia A.

“Am ales să vin la CSM Târgu Jiu pentru că este o echipă tânără cu perspective și să am mai multe minute jucate. Am auzit de la multă lume că este o echipă frumoasă, cu ambiție, care vrea să facă performanță.Obiectivul meu este să muncesc cât mai mult la antrenamente ca să pot să-mi ajut echipa la meciuri pentru a îndeplini toate obiectivele propuse”, a spus Sara Abed-Kader pentru site-ul oficial al celor de la CSM Tg. Jiu.

În sezonul 2019 – 2020 cât a fost la HC Zalău, Sara Abed-Kader a prins minute puţine de joc. Portarul de 22 de ani a mai jucat în Liga Naţională la CSM Slatina, iar în liga secundă, Sara a mai apărat la Dinamo şi la Ştiinţa Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL