Connect with us

Ştiri din Sălaj

RECORD! Zeci de zălăuani s-au înscris în PSD într-o singură zi


Organizaţia social-democrată din reşedinţa de judeţ a primit ieri 53 de noi membri care vor sprijini partidul la următoarele alegeri


PSD Zalău a primit ieri 53 de noi membri în partid. Este cel mai mare număr de membri care intră într-o singură zi într-o organizaţie locală din judeţul Sălaj, social-democraţii doborând astfel recordul.

Cei mai noi membri ai PSD Zalău, organizaţie condusă de Călin Forţ vin din mediul privat, dar printre ei se regăsesc şi avocaţi, doctori sau profesori.

“Ne declarăm onorați și mai bogați după decizia noilor 53 de colegi de a se alătura Partidului Social Democrat – Organizația Municipală Zalău, cea mai mare organizație politică din județul Sălaj!
A face parte dintr-un partid politic este un act de curaj, de asumare și de implicare. Mai ales când, la nivel politic național, partidul este în opoziție. Este un motiv de bucurie să știm că oamenii valoroși vor să lupte asumat pentru proiecte, pentru crezuri politice și le mulțumim tuturor colegilor care se implică activ pentru dezvoltarea comunității.
La Zalău, după cum am declarat încă de la începutul mandatului de președinte, PSD Zalău susține echipa lui Ionel Ciunt care a demonstrat că poate și știe să dezvolte comunitatea! Astăzi, ne-am întărit forțele cu oameni valoroși, care pot și știu să aducă plus-valoare organizației noastre! Felicitări și mult succes în activitatea politică noilor colegi și prieteni!

Călin-Cristian Forț,
Președinte PSD Zalău”, transmite organizaţia municipală.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. 33

    9 July 2020 at 20:49

    in poza sunt 33//////

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj