Connect with us

FOTBAL

Sebastian Culda rămâne la SCM Zalău


Aflat la final de împrumut de la Astra Giurgiu, jucătorul s-a decis asupra viitorului şi va continua să îmbrace tricoul echipei zălăuane şi în sezonul următor


Sebastian Culda a fost printre cele mai inspirate achiziţii în vara trecută, iar acest lucru a dovedit-o jucătorul pe teren, reuşind să marcheze şase goluri pentru SCM Zalău. Culda a fost şi golgheterul echipei zălăuane la care a ajuns în vara trecută, sub formă de împrumut de la Astra Giurgiu.

Împrumutul său la Zalău a expirat pe data de 30 iunie, însă jucătorul a declarat că în cazul în care nu se iveşte oportunitatea de a reveni în Liga 1, SCM Zalău rămâne prima opţiune pentru el. În cele din urmă aşa a şi fost, iar Sebastian Culda a semnat un nou contract cu gruparea de sub Meseş şi a fost prezent la reunirea de luni.

“Mă bucur că am reuşit să prelungesc înţelegerea cu SCM Zalău. Mă simt dorit de club şi mă motivează dorinţa de performanţă a conducerii şi a tuturor din colectiv. Aici mă simt foarte bine şi sper să ne îndeplinim toate obiectivele din sezonul ce urmează”, a spus Sebastian Culda.

În cariera sa, Sebastian Culda a jucat la Unirea Alba Iulia, Astra Giurgiu şi Metaloglobus Bucureşti. La gruparea din Giurgiu, Culda a bifat şi primele minute în Liga 1.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL