Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: “SCM Zalău i-a ofertat pe toţi voleibaliştii români de valoare”


Managerul echipei de volei de la SCM Zalău a încercat să aducă sub Meseş jucători români de valoare, însă mulţi dintre ei se află sub contract cu alte formaţii, iar alţii sunt în proces cu CS Volei Municipal şi refuză să se mai aventureze la Zalău


SCM Zalău este în plin proces de formare a lotului cu care va participa în sezonul 2020 – 2021. Încă de la înfiinţare, noua echipă de volei de sub Meseş a dorit să aducă jucători români, de valoare şi în special sălăjeni, dar planurile au fost date peste cap din diverse motive.

Rareş Bălean şi Tudor Magdaş au fost doriţi la Zalău, dar deşi cei doi zălăuani şi-ar fi dorit să ajungă la SCM, acest lucru nu s-a putut din cauza faptului că ei se află sub contract cu echipele de care aparţin.

Managerul secţiei de volei – Adrian Feher – a vorbit cu toţi jucătorii români de valoare, însă mulţi dintre ei se află sub contract cu alte formaţii şi nu au putut să vină la Zalău din această vară. Dintre cei care au fost liberi şi se aflau pe lista de achiziţii a SCM-ului, mulţi se află în proces cu CS Volei Municipal, a cărei conducere i-a lăsat fără mai multe salarii. Drept urmare, jucătorii care au mai fost la CS Volei Municipal refuză să se mai aventureze la Zalău.

Până acum, SCM Zalău a ajuns la un acord cu 5 jucători, dar lotul va fi finalizat până în august, când echipa va începe pregătirile.

“În România sunt vreo 20 de jucători români de valoare, iar noi am discutat cu toţi şi i-am ofertat, dar o parte dintre ei se află sub contracte cu alte echipe, iar alţii nu pot veni la Zalău din diferite motive.  Până la urmă noi vrem să avem o echipă valoroasă, care să atace primele locuri şi atunci este nevoie şi de jucători străini. Mai avem de lucrat la formarea lotului şi avem o listă cu mai mulţi jucători pe care îi urmărim”, ne-a declarat Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1