Connect with us

HANDBAL

Patru turnee amicale pentru HC Zalău


În luna august, gruparea zălăuană va participa la patru competiţii amicale. Pe lângă turneul de la Vâlcea, echipa antrenată de Gheorghe Tadici va fi prezentă la un turneu organizat de SCM Craiova şi la unul în Ungaria. Ultimul turneu va fi chiar la Zalău, cu câteva zile înainte de startul campionatului


Echipele din Liga Naţională se pregătesc deja pentru sezonul 2020 – 2021, unul care se anunţă mult mai disputat, cu 16 echipe la start.

Majoritatea grupărilor încep pregătirile de la început de iulie, dar unele au făcut antrenamente şi în iunie. Şi HC Zalău s-a pregătit timp de o săptămână, pentru ca jucătoarele să intre într-un tonus bun, iar de sâmbătă fetele au mai primit o mică vacanţă până în această săptămână, când au şi început pregătirea propriu-zisă.După cantonamentul de la Cheile Grădiştei programat după data de 12 iulie, HC Zalău se va concentra şi pe partea de pregătire tehnico-tactică, iar în luna august şi-a programat deja patru turnee de verificare.

Primul turneu va fi în perioada 1 – 2 august, organizat de SCM Craiova, la care vor mai luat parte campioana SCM Rm. Vâlcea, HC Zalău, dar şi Naţionala de tineret.

O săptămână mai târziu, HC Zalău va participa la un turneu pe care îl organizează campioana SCM Rm. Vâlcea, unde vor mai fi prezente Rapid Bucureşti, dar şi Kisvardai.

În perioada 14 – 15 august, gruparea de sub Meseş va fi prezentă în Ungaria, la un turneu organizat de Kisvardai, la care au mai fost invitate SCM Rm. Vâlcea şi Debrecen.

Ultima competiţie amicală pentru echipa antrenată de Gheorghe Tadici va fi tocmai la Zalău. Astfel, în perioada 21 – 22 august, HC Zalău va organiza un turneu de verificare, unde vor mai fi invitate alte trei grupări.

Pe lângă jocurile din cadrul celor patru turnee, formaţia zălăuană va mai susţine partide de verificare şi în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, acolo unde se vor mai afla şi alte grupări din Liga Naţională în pregătire.

Şapte săptămâni de pregătire va avea HC Zalău la dispoziţie până la startul noului sezon. Primul joc oficial va fi pe 27 august, în prima etapă din Liga Naţională, când gruparea de sub Meseş va juca pe teren propriu cu Minaur Baia Mare, o candidată la titlu de campioană.

“Pe lângă cele patru turnee de verificare, vom mai face nişte jocuri bilaterale, la Cheile Grădiştei. Tot în perioada în care vom fi noi în cantonament se vor mai afla la Cheile Grădiştei, SCM Rm. Vâlcea, Gloria Buzău şi Dunărea Brăila. Vom vedea cu cine vom juca, în funcţie de cum decurge pregătirea. Noi mergem acolo pentru partea de pregătire fizică ca mai apoi să putem consolida pregătirea specifică”, a spus Gheorghe Tadici.

Programul turneelor de pregătire:

1 – 2 august: turneu la Craiova

7 – 8 august: turneul la Vâlcea

14 – 15 august: turneu în Ungaria, la Kisvardai

21 – 22 august: turneu la Zalău

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL