Connect with us

MINIFOTBAL

FOTO. Cupa Onix la Teqball şi-a desemnat câştigătorii

Prima competiţie oficială de Teqball din Sălaj a fost atractivă, iar la start au fost cinci echipe. Câştigătoare a fost echipa formată din tinerii Szeles Roland şi Alexandru Taloş deşi favorita competiţiei a fost gruparea formată din Marcus Mokan şi Mihai Jugrestean, care s-a clasat pe locul secund


De câteva săptămâni, la Baza Sportivă Onix se poate practica un nou sport – teqball – după ce organizatorii Campionatului de Minifotbal Onix au achiziţionat o masă pentru practicarea acestui sport atractiv.

Deşi este un sport nou în oraş, teqball-ul pare să aibă succes, iar mai mulţi iubitori de mişcare au fost interesaţi să încerce o nouă experienţă.

ACS Onix a organizat jocuri demonstrative şi acţiuni de promovare a teqball-ului, iar la finalul săptămânii trecute a avut loc şi prima competiţie oficială de teqball – Cupa Onix. A existat interes pentru ediţia de debut şi la start s-au înscris nu mai puţin de cinci echipe.

S-a jucat la dublu şi au fost programate 10 jocuri, iar echipa  formată din tinerii Szeles Roland şi Alexandru Taloş a fost cea mai exactă şi s-a clasat pe primul loc cu victorii pe linie, astfel că a câştigat competiţia.

Favorită era echipa formată din Mokan Marcus şi Mihai Jugrestean, care s-a clasat pe poziţia secundă, în timp ce podiumul a fost închis de echipa ce i-a avut în componenţă pe Florin Morar, Marius Paşca şi Andrei Sabău.

La această competiţiei, echipa formată din Rareş Pintea şi Adrian Pop au reprezentat oraşul Jibou şi a terminat întrecerea pe locul 4. Cea mai tânără echipă a fost formată din Eduard Kurti şi Alexandru Nerţan, care a fost pe locul 5, dar acest aspect a contat mai puţin.

Mult mai importantă a fost mişcarea şi faptul că toţi participanţii s-au putut bucura de plăcerea practicarea acestui sport.

Toate echipele au primit diplome la finalul competiţiei, iar câştigătoarea a fost recompensată cu o minge marca JOMA oferit tocmai de Joma România.

Cum ediţia de debut a fost una reuşită, organizatorii au în plan să organizeze şi alte competiţii, care să aducă la start şi mai mulţi participanţi.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL