Connect with us

FOTBAL

Un fost internaţional din Republica Moldova, pe lista de achiziţii de la SCM Zalău


SCM Zalău îl doreşte la echipă pe fundaşul Cristian Jalbă, fost jucător în Naţionala U21 a Moldovei, care ultima dată a jucat la Ceahlăul Piatra Neamţ


Campania de achiziţii încă nu s-a încheiat la SCM Zalău, iar în zilele următoare mai pot apărea noutăţi la echipă.

Antrenorul Marius Paşca a precizat că mai are nevoie de un fundaş central, un atacant, chiar doi dacă este posibil, dar şi de un portar, după ce Claudiu Băican a plecat de la echipă.

Pe postul de fundaş central ar putea fi transferat un fost internaţional din Republica Moldova – Cristian Jalbă – care în ultimul sezon a jucat tot la Ceahlăul Piatra Neamţ, de unde a fost adus şi Mihai Petra.

În vârstă de 22 de ani, Cristian Jalbă a fost un jucător de bază la Ceahlăul, club la care a ajuns în 2019, când a venit din Republica Moldova. În ţara sa natală, Jalbă a jucat în prima ligă la Codru Lozova şi Dinamo-Auto Tiraspol, având peste 15 meciuri în Divizia Naţională.

Fundaşul dorit de SCM Zalău a jucat pentru Naţionala U 18 a Moldovei şi pentru selecţionata de tineret, pentru care are opt prezenţe.

“Îmi doresc un fundaş central, un portar şi doi atacanţi.Aş dori să se realizeze cât mai repede aceste transferuri şi să-i avem pe toţi jucătorii la pregătire. Cristian Jalbă este un jucător interesant şi mi-aş dori ca şi pe linia de fund să avem concurenţă”, a spus antrenorul de la SCM Zalău.

SCM Zalău intenţionează să-l transfere şi pe atacantul Sergiu Pop, care a jucat la CSC Sânmartin, iar în Liga a II-a la Luceafărul Oradea.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL