Connect with us

FOTBAL

Mihai Onicaş – din jungla de la Survivor, pe iarba Stadionului din Zalău


La o lună după ce emisiunea Survivor, celebrul show al celor de la Kanal D, şi-a desemnat câştigătorul, unul dintre participanţi a ajuns la Zalău. Fotbalistul Mihai Onicaş a semnat un contract SCM Zalău


Mihai Onicaş este un cunoscut jucător de fotbal din România, de loc din Cluj-Napoca, dar cu origini din județul Sălaj. Tânărul a îmbrăcat inclusiv tricoul titratei Steaua Bucureşti, dar şi a altor echipe de primă ligă.

La începutul acestui an, însă, talentatul fotbalist a acceptat una dintre cele mai tari provocări ale vieţii sale – participarea la Survivor România, un show de supravieţuire în condiţii extreme.

Mihai a făcut parte din echipa Faimoşilor, alături de nume sonore precum Lino Golden, Ruby, Cezar Juratoni, Graţiela Duban sau Augustin Viziru.

Alături de colegii săi, clujeanul a fost abandonat în jungla din Republica Dominicană, cu condiţii minme de trai. Cu toate acestea, el a trecut cu brio peste probele fizice, cât şi peste toate solicitările psihice. Astfel, a ajuns să fie foarte aproape de finală, fiind printre ultimii eliminaţi din concurs.

După terminarea filmărilor, Mihai Onicaș a decis că încă mai are ceva de arătat pe “dreptunghiul verde”, astfel că recent el a făcut pasul spre SCM Zalău. Altfel spus, cea mai reprezentativă formaţie a judeţului Sălaj, care în sezonul viitor îşi propune accederea în Liga a II-a.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a revenit ieri “în iarbă”, după o absenţă de şase luni. Experimentatul mijlocaş a fost prezent la reunirea lotului echipei de fotbal ce a avut loc ieri pe Stadionul Zalău. În ciuda faptului că a întrerupt activitatea de performanţă aproape o jumătate de an, Mihai a demonstrat şi că stă foarte bine şi la capitolul pregătire fizică. Aceasta, cu atât mai mult cu cât în Republica Dominicană, acolo unde a fost filmat show-ul, “faimosul” a făcut faţă cu brio numeroaselor trasee sportive.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL