Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi funcţionari publici de la Serviciul Permise Sălaj şi-au bătut joc de o tânără care a vrut să-şi schimbe permisul


Femeia susține că angajații plătiți din bani publici au tratat-o ca la ușa cortului, au pus-o trei zile pe drumuri, fără să o bage cineva în seamă, ca în cele din urmă să o umilească verbal: “bravo, și ce propui? Stai jos la poză”


O tânără de 29 de ani din Zalău, Cătălina L., susţine că a fost tratată în scârbă de către doi funcţionari ai Serviciului Permise Sălaj din subordinea Prefecturii.

Tânăra a povestit în detaliu cum a fost purtată trei zile la un ghişeu, fără să o bage cineva în seamă, iar apoi, în cele din urmă, pe când a fost băgată în seamă, a fost şi umilită verbal.

Totul a început luni, după cum susţine tânăra când a mers la Serviciul Permise din Zalău. Acolo, funcţionara de la ghişeu i-a spus să se întoarcă marţi, pentru că e târziu să se mai ocupe de cazul ei. Zis şi făcut. Tânăra a fost prezentă marţi dimineaţa la acelaşi ghişeu, acelaşi funcţionar. Doar că, surpriză! Funcţionarul o anunţă c ătrebuia să îşi facă programare online pentru a putea fi băgată în seamă. A mers iar acasă şi şi-a făcut programare. Astăzi, tânăra s-a întors înapoi la acelaşi ghişeu, doar că surpriză iar. Deşi pe site se spune că taxa pentru schimbarea permisului se poate plăti la ei la ghişeu, funcţionara o hâşâie din nou, pentru că…nu are taxa plătită. Aşa că tânăra pleacă iar, pentru a plăti taxa la banca CEC.

În cele din urmă se întoarce. Dosarul aranjat, actele puse la punct, taxa plătită. Surpriză din nou. Tânăra nu figura cu programare. Norocul ei a fost că într-un final, angajata şi-a dat seama că softul e de vină, aşa că au preluat-o.

În cele din urmă, tânăra a ajuns şi la funcţionarul care trebuie să îi facă poza pentru schimbarea de permis. Femeia îi spune acestuia că şi-a schimbat numele pentru că între timp s-a căsătorit, dar că are cu ea toate actele. Reacţia funcţionarului a fost puţin mai urâtă decât a unui instructor de dresaj care felicită un câine: “bravo! şi ce propui? Stai jos la poză”.


Redăm integral textul tinerei zălăuance postat pe un grup de Facebook

 

“Am mers la permise, în spate la prefectură, pentru a cere informații în legătură cu preschimbarea permisului auto, în urma expirării.
De acolo mi s-a spus să mă întorc marți că era târziu. Zis și făcut, marți dimineața m-am întors la ei. Aceeași doamnă de luni îmi spune că am nevoie de programare și îi spun că tot ea mi-a zis ieri, să ma prezint marti, nu a pomenit nimic de programare. Mi-a zâmbit și a ridicat din umeri… a zis să intru pe site-ul drpciv să îmi fac programare și să vad tot acolo actele necesare.
Îmi fac programare pe azi, merg cu dosarul iar. Când ajung îmi spun că nu se mai poate plăti taxa la ei, că la cec(pe site scrie că la ei la ghiseu).
Merg la Cec, plătesc taxa, doamnele de la cec îti vorbesc cu o superioritate ieșită din limitele legale admise(dar asta e altă experientă, am mai trecut pe la ele și știam cu ce se mănâncă).
Mă întorc iar la permise cu taxa plătita și cu tot cu programare, ei nu mă găsesc pe listă, aveam un e-mail de confirmare cum făcusem programarea online și au acceptat până la urmă că e o eroare la ei. Merg la poză, ii explic domnului că datele de pe permis nu coincid cu datele de pe buletin pentru că între timp m-am căsătorit și am schimbat numele, dar aveam la mine certificatul de căsătorie și copie dacă e necesar. Răspunsul : Bravo și ce propui? Stai jos la poza!”

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj