Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un cunoscut make-up artist din Zalău oferă tratamente faciale cu ceea mai nouă tehnologie anti-îmbătrânire şi anti-acnee


Anda Ciobanu, zălăuanca care s-a întâlnit la Londra cu make-up artistul personal al actriţei Kim Kardashian a adus în premieră, în oraş, o tehnologie bazată pe LED pentru tratamente faciale


Cunoscutul make-up artist din Zalău, Anda Ciobanu şi-a dotat salonul cu cea mai nouă tehnologie folosită pentru tratamente anti-îmbătrânire şi anti-acnee. Rezultatele sunt vizibile chiar după prima şedinţă, susţine aceasta.

Zero Gravity By Perfectio este compania care a produs cel mai eficient sistem de terapie cu lumină LED pentru întinerirea pielii faciale, iar acum tehnologia este disponibilă în premieră şi în Zalău.

Susţinută de ştiinţa medicală, dar modificată special pentru a permite tratamente numai estetice, stiinţa sofisticată din spatele acestei terapii este susţinută de numeroşi dermatologi şi chirurgi plastici autorizaţi de pe tot globul, susţine Anda Ciobanu.

La cei 29 de ani ai săi, Anda Ciobanu este o cunoscută artistă de make-up din Zalău. Anul trecut a reuşit performanţa de a se întâlni cu Mario Dedinanovic, make-up artistul personal al actriţei  Kim Kardashian.

Anda deţine în Zalău şi singura şcoală de machiaj din judeţ, care este acreditată internaţional.

Cu o experienţă de peste zece ani în domeniu, tânăra a fost prezentă în numeroase oraşe din România unde a organizat diferite cursuri sau seminarii.

Bazele machiajului le-a pus la Londra, în urmă cu mulţi ani, fiind foarte pasionată de acest domeniu. S-a întors înapoi în Zalău, iar apoi a început să se dezvolte pe zi ce trece.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj