Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ionel Ciunt anunță OFICIAL că mai vrea un mandat de primar în Zalău


Alegerile locale vor avea loc pe data de 27 septembrie. Primarul în funcție, Ionel Ciunt, a anunțat oficial că mai vrea un mandat în fruntea orașului


Ionel Ciunt a anunțat astăzi, oficial, că își mai dorește un mandat în fruntea Zalăului. Acesta va candida din partea PSD, partid pe care îl şi conduce.

Deşi în zilele trecute în spaţiul public a fost vechiculat numele lui Florin Iordache, ca şi propunere a Alianţei USR-PLUS, informaţiile nu au fost oficializate. Mai mult, reprezentanţii celor două partide din Alianţă spun că situaţia va fi limpezită în zilele viitoare.

În ce priveşte PNL Sălaj, liderii liberalilor au anunţat că vor susţine candidatul propus de Alianţa USR-PLUS.

Ionel Ciunt a câştigat în 2016 alegerile locale cu 8.714 voturi, însemnând 40,88 la sută din voturi. Aceasta, după ce înainte, timp de 12 ani, municipiul a fost condus de Radu Căpîlnaşiu, ales din partea PDL (2004), PNL (2008) şi USL (PNL + PSD 2012).

“Este oficial. Mă înscriu în cursa electorală pentru că vreau să termin ce am început în oraş. Voi candida pentru încă un mandat la funcţia de primar al oraşului Zalău”, ne-a declarat Ionel Ciunt.

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie anul acesta.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj