Connect with us

Ştiri din Sălaj

PSD Sălaj: “Guvernarea liberală ştie să-şi protejeze afacerile cu măşti şi păcănele”

Liberalii acuză românii că nu respectă regulile, dar chiar PNL îi pune zilnic în pericol prin incompetenţă şi hoţie. Vedem cu toții cum curg știrile despre clienți și agenți economici amendați pentru că nu păstrează distanțarea socială la terase. Cel care ar trebui amendat este Guvernul VID!

Imaginile haosului total de la Otopeni, cu sute de oameni înghesuiţi la controale, sunt oribile. Un singur bolnav poate provoca o explozie de infectări. Într-o ţară normală, Vela, Bode şi Tătaru erau făcuţi deja pachet şi lăsaţi la vatră.

Şi-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigaş de a legifera cum a vrut muşchiul lui Orban. Acum, mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară din prostia Cabinetului PNL. Într-o ţară normală, un asemenea guvern trebuie să plece, nu să ameninţe că prelungeşte iar starea de alertă..

Guvernarea liberală ştie să-şi protejeze afacerile cu măşti şi păcănele, nu şi cetăţenii. Pentru ei, românii sunt doar victime colaterale,care trebuie amendate și obligate să cumpere măști sau, eventual, să joace la păcănele.

(P.)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj