Connect with us

TENIS

Tenisul de masă poate reveni în prim-plan în această lună

Tenismenii de la CSM Zalău au reluat pregătirile la stadion şi deocamdată se axează pe pregătire fizică, iar competiţiile oficiale ar putea reveni la finalul lunii iulie, dacă totul decurge bine


La finalul lunii iunie, Stadionul Municipal Zalău şi-a redeschis porţile, după ce aproape patru luni de zile a fost închis din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, sportivii au putut să revină la antrenamente şi toate secţiile de la CSM Zalău au reluat pregătirile.

Chiar dacă încă nu folosesc sala, şi sportivii de la secţia de tenis de masă au început antrenamentele.

Peste 30 de sportivi sunt legitimaţi la secţia de tenis de masă de la CSM Zalău, însă, pentru moment, la pregătire au revenit aproximativ 10 sportivi, cei de la categoriile de vârstă juniori III şi juniori II.

Antrenamentele se desfăşoară în grupuri mici, cu diferenţă de o jumătate de oră între ele, astfel încât sportivii să nu se întâlnească.

“Am început antrenamentele şi deocamdată facem doar pregătire fizică afară. Antrenamentele se desfăşoară respectând distanţarea socială şi toate regulile în vigoare. Chiar şi la alergare, sportivii păstrează distanţa”, ne-a declarat Victor Puie.

Dacă totul va decurge bine, cât mai curând, sportivii de la secţia tenis de masă se pot întoarce în sală, astfel încât să fie pregătiţi pentru momentul în care competiţiile oficiale vor reveni.

Deocamdată nu se ştie o dată oficială, însă se doreşte reluarea competiţiilor la finalul lunii iulie.

“Competiţiile oficiale ar putea reveni la finalul lunii iulie, dar deocamdată nu este un calendar oficial, doar supoziţii. Se doreşte ca până la finalul lunii septembrie să se desfăşoare competiţiile restante, astfel încât începând cu luna octombrie, calendarul să intre în normal. Sper ca în 5 – 6 zile să se anunţe şi un calendar, chiar dacă este provizoriu, pentru că este nevoie de pregătire pentru o competiţie oficială”, spune antrenorul de la CSM Zalău.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in TENIS