Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. SCM Zalău s-a reunit. 9 jucători noi la primul antrenament!


După mai bine de trei luni de vacanţă forțată, SCM Zalău a revenit la treabă, iar luni după-amiază a avut loc primul antrenament, la care au participat jucătorii ce au rămas din lotul din sezonul trecut, cât şi cei care au venit în această vară. Prima şedinţă de pregătire s-a disputat conform normelor impuse de autorităţi, astfel că jucătorii au fost împărţiţi în grupuri de câte 10


SCM Zalău este gata de un nou început. Salvată de la retrogradare după ce FRF a îngheţat campionatul Ligii a III-a, gruparea zălăuană are acum timp suficient să se organizeze pentru ediţia următoare, în care îşi propune cu totul alte obiective. Deja echipa zălăuană a bifat trei achiziţii, iar sub Meseş au venit Mihai Onicaş, Mihai Petra şi Mihai Forna, cei trei fiind prezenţi la reunirea de luni după-amiază, de la Stadionul Municipal.

Pe lângă ei, din vechiul lot au răspuns prezent alţi 14 jucători, dar Marius Paşca a mai adus în pregătire şi şase jucători tineri, din Sălaj, de la Dumbrava Gîlgău, Atletic Zalău, CS Barcău Nuşfalău şi Ardealul Crişeni.

Primul antrenament s-a desfăşurat în condiţiile impuse de autorităţi, astfel că lotul a fost împărţit în grupuri de câte 10 jucători.

În această săptămână, tehnicianul a programat câte un antrenament în fiecare zi, urmând ca după data de 15 iulie, SCM Zalău să susţină şi primele jocuri amicale.

După data de 20 iulie, formaţia zălăuană intenţionează să plece într-un cantonament, locaţia urmând să fie anunţată în perioada următoare.

Campionatul Ligii a III-a începe pe 28 august, dar primul meci oficial pe care îl va susţine SCM Zalău va fi pe 11 august, când are loc prima etapă din Cupa României.

Lotul prezent la reunire:

Andrei Pop, Tudor Mare – Andrei Şumlea, Kis Lorand, Tudor Ţăranu, Iustin Ardelean, Florin Pop, Sebastian Culda, Mihai Onicaş, Raul Stanciu, Denis Cubaş, Florin Istrate, Mihai Petra, Sebastian Duma, Mihai Forna, Andrei Pavel, Alexandru Jula

Jucători veniţi de la echipele din judeţ: Sebastian Turbucean, Robert Rus, Alexandru Nerţan, Eduard Kurti, Denis Sezgin şi Dănuţ Cozma


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL