Connect with us

TENIS

EXCLUSIV: în Grădina CNS se construieşte cel mai mare complex sportiv din Zalău


Baza sportivă va fi folosită atât de elevi, cât şi de publicul larg, iar aceasta va curpinde şase terenuri de tenis de câmp, un teren de fotbal şi handbal, un parc, dar şi o arenă de tenis cu tribune 


Un parteneriat public-privat a fost semnat de Colegiul Naţional “Silvania” cu o firmă importantă din Zalău. Parteneriatul prevede reamenajarea totală a Grădinii CNS, care este în suprafaţă totală de 1,6 hectare.

Parteneriatul prevede realizarea unui complex sportiv compus din şase terenuri de tenis cu zgură, un teren de fotbal şi handbal, un parc, dar şi o arenă de tenis cu tribune.

Complexul sportiv va fi cel mai mare din Zalău, depăşind atât ca număr de terenuri cât şi ca surpafaţă Baza de Tenis a Primăriei Zalău.

La ora actuală firma lucrează la proiectul tehnic, iar lucrările vor demara în toamna acestui an. Termenul de finalizare al lucrărilor este anul 2022. Complexul sportiv se realizează exclusiv cu sprijinul unităţii de învăţământ şi a respectivei firme.

Vasile Bulgărean, fostul director al CNS şi actual inspector şcolar general ne-a declarat că acest complex va fi utilizat de copii dimineaţa, în timpul orelor de educaţie fizică şi sport, iar după-masa va putea fi folosit de toţi zălăuanii care iubesc sportul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS