Connect with us

Ştiri din Sălaj

SONDAJ: Dinu Iancu (PNL) “îi suflă în ceafă” lui Tiberiu Marc (PSD)


Ultimul sondaj arată că Tiberiu Marc nu mai este sigur pe fotoliul din Consiliul Judeţean Sălaj pentru că diferenţa dintre PSD-ist şi Dinu Iancu Sălăjeanu este foarte mică 


Cele două mari partide din judeţ – PNL şi PSD – şi-au desemnat oficial candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj.

Astfel, PNL, în alinaţă cu USR şi PLUS mizează pe Dinu Iancu Sălăjeanu, care a mai cadndiat şi în 2012 împotriva colosului USL, el fiind pe lista PDL.

PSD mizează pe Tiberiu Marc, cel care din 2004 conduce destinul judeţului.

Un sondaj aflat pe surse atât din PSD cât şi din PNL, realizat înainte ca patru primari de la PSD să treacă la PNL arăta că diferenţa dintre Marc şi Dinu Iancu este foarte mică.

Corabia PSD se clatină puternic în aceste clipe, iar PNL are şanse mari să câştige funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. DAN MOLDOVAN

    6 July 2020 at 13:06

    NICIODATA UN CANTARET NU O SA AJUNGA LA cj! aSTA NE MAI LIPSESTE, CAND APAR PROBLEME URGENTE DINU SA FIE LA CANTAT ,LA NUNTI PRIN MOLDOVA..

  2. Alin

    6 July 2020 at 14:30

    Mai ieșiți și la pensie Marc, Nosa etc. Și dacă suntem PSD iști nu mai votam PSD ul din cauza voastră. Mai lăsați și pe alții ca nu va mai saturati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj