Connect with us

Sporturi

FOTO. Între viaţă şi moarte – DRAMA unui om de afaceri din Zalău. Cum a slăbit 115 kilograme deşi doctorii îi spuneau că o să MOARĂ într-o lună


Doctorii nu i-au mai dat nicio şansă de a trăi. Soţia lui plângea la capul său, la fel şi cei doi copii. Angajaţii ştiau că este la analize, dar el mai avea doar o lună de stat printre noi, după ce medicii au realizat că toate organele îi erau afectate de grăsime şi nicotină. Minunea s-a întâmplat însă, iar – la cei 50 de ani ai săi, Erno Kovacs trăieşte ca un adolescent de 18 ani 


A avut 200 de kilograme şi nu a fost primit la niciun spital din România. Corpul lui era plin de nicotină de la ţigări, dar şi de grăsime. Nu mai avea nicio speranţă la viaţă, iar soţia îi plângea la căpătâi.

Trăia între viaţă şi moarte. Şi-a văzut sfârşitul cu ochii, însă minunea s-a produs. A fost primit de doctorii de la Spitalul Regina Maria din Bucureşti. După ce a primit un nou stomac, graţie unei intervenții chirurgicale realizate de o echipă de medici coordonată de profesorul doctor Cătălin Copăcescu, viaţa lui a devenit ca la 18 ani.

În tinerețe, a practicat cu succes dansul sportiv

Erno Kovacs a fost sportiv. A practicat dans sportiv şi susţine că pe vremuri era unul dintre cei mai buni dansatori din România. Totuşi, viaţa lui s-a schimbat după ce s-a căsătorit.

A ajuns să ducă o viaţă sedentară, fuma câte patru pachete de ţigări pe zi şi mânca foarte mult. S-a îngrăşat până a ajuns la două sute de kilograme. Atunci, doctorii nu i-au mai dat nicio şansă.

Totuşi a reuşit să înfrunte greutăţile, iar astăzi face mişcare în mod regulat, nu mai fumează, însă se întreţine cât poate de mult.

Doctorii au spus că mai are de trăit doar o lună

Când a ajuns la Spitalul din capitală, doctorii l-au diagnosticat cu numeroase boli. Erno susţine că în urmă cu doi ani, la cât de gras era avea probleme mari, atât de însemnate încât atunci când vorbea cu cineva adormea în timpul discuţiei deoarece creierul său nu se mai oxigena. 96% din corpul său era plin de nicotină, astfel că a schimbat tot sângele înainte de operație şi să se producă minunea.

Când doctorii l-au văzut prima dată i-au spus că mai are o lună de trăit. A fost pus la aparate, iar datorită tehnologiei şi performanţei medicale, în prima lună a dat jos 30 de kilograme. Susţine că dacă nu slăbea atunci cele 30 de kilograme, murea în timpul operaţiei.

Erno Kovacs: “Am văzut moartea cu ochii”

Omul de afaceri zălăuan susţine că nu credea că o să mai scape viu din spital. La căpătâiul lui stătea soţia Gabriela, care îl îngrija, dar şi cei doi copii Edward şi Lorena. Toţi plângeau şi se rugau să se întâmple o minune.

Iar minunea a fost atât de mare încât şi doctorii au spus că ceva anormal se întâmplă în corpul său, ceva chiar Dumnezeiesc.

“Angajaţii mei ştiau că sunt la nişte analize, dar eu eram pe patul de moarte în Bucureşti”, ne povesteşte cuprins de emoţie zălăuanul.

Totuşi, operaţia a avut succes. În ianuarie 2019, viaţa bărbatului s-a schimbat, iar acum se poate lăuda cu un corp de sportiv. Are 85 de kilograme, aleargă foarte mult, face sport şi nu mai vrea să audă cât trăieşte de ţigări.

“Unii oameni spun că am luat-o razna, dar sportul mi-a schimbat viaţa. Nu mai fumez de un an şi şase luni şi mă simt mai bine ca la 18 ani. Nu mi-a dat niciun medic şanse să trăiesc, iar acum alerg prin oraş şi mă menţin în formă, pentru că sportul înseamnă viaţa”, este concluzia bărbatului care susţine că doctorul Cătălin Copănescu este al doilea creator al său.

Doctorul care i-a salvat viaţa

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Sporturi