Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cine este Ruxandra, un elev MODEL din Sălaj, neîndreptăţit de profesori


Tânăra absolventă a Colegiului Naţional “Silvania” a reprezentat Sălajul cu cinste la concursuri naţionale, însă din păcate pentru ea, a dat peste profesori care nu au ce căuta în sistem. În cele din urmă, din fericire, s-a făcut dreptate, iar tânăra a fost notată cu 9,95 la Bacalaureat


Ruxandra Bologa este un elev model al Colegiului Naţional “Sivlania” din Zalău. Tânăra absolventă a reprezentat judeţul Sălaj la Olimpiada Naţională de Tehnologie a Informaţiei de unde a venit cu premiu.

Mai mult, aceasta trebuie să reprezinte judeţul şi la Olimpiada Naţională de Limbă Engleză, însă aceasta a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Eleva a mai participat şi la numeroase concursuri şcolare.

Din nefericire pentru ea, a dat peste profesori care au neîndreptăţit-o şi nu au notat-o la adevărata sa valoare. Astfel, tânăra a obţinut nota 10 la Bacalaureat, proba la Geografie şi nota 9,85 la Istorie.

Din păcate, lcurarea ei la Limba Română, corectată la Satu Mare a fost punctată doar cu 7,45, fiind cea mai slabă notă din clasa ei, deşi tânăra este un elev priceput la Limba Română.

În cele din urmă, după constestaţie, Ruxandra a obţinut nota 10, după ce lucrarea a fost corectată de alte două comisii!

Practic, din şase profesori, patru i-au dat nota 10 şi doi nota 7,45! Astfel, după constestaţii, media Ruxandrei la Bacalaureat a fost 9,95.

Şi inspectorul şcolar general din Sălaj, Vasile Bulgărean trage un semnal de alarmă şi susţine că sunt profeosri, destul de slabi pregătiţi, care se joacă cu destinul eleviilor buni.

“Anul acesta, mai mult ca oricând, trebuie să fim ca profesori foarte atenţi la corectarea lucrărilor de la Bacalaureat pentru că admiterea se face pe baza acestei medii. Din păcate, sunt profesori care se joacă cu destinele unor copii foarte buni”, ne-a declarat Vasile Bulgărean.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. alex

    5 July 2020 at 21:38

    ce coincidență că tatăl sau este șeful dna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj