Connect with us

FOTBAL

Duelurile la titlu dintre Sportul Şimleu – Rapid Jibou, în pericol!


Cum încă autorităţile nu permit disputarea competiţiilor la amatori, dubla dintre primele două clasate ale Ligii a IV-a este pusă sub semnul întrebării. Cele două jocuri au fost programate pe 19 şi 26 iulie, dar nu vor avea loc decât dacă fotbalul la nivelul amatorilor va fi permis după data de 15 iulie


În condiţiile în care numărul persoanelor depistate cu coronavirus a crescut în ultimele săptămâni, autorităţile au amânat etapa de relaxare care era prevăzută pentru data de 1 iulie.

Nici competiţiile de fotbal la nivel de amatori nu se pot relua, iar la nivel de AJF Sălaj au de suferit fazele finale ale Cupei României.

Pe 5 iulie erau programate semifinalele dintre Rapid Jibou – Agronova Dragu şi Sportul Şimleu – Dumbrava Gîlgău, iar câştigătoarele urmau să lupte pentru trofeu în finala de pe 11 iulie.

Planurile celor de la AJF au fost date peste cap, astfel că pentru această competiţie trebuie gândit un alt scenariu.

În pericol rămâne şi finala campionatului, dintre Sportul Şimleu şi Rapid Jibou programată pe 19 şi 26 iulie.

Primele două clasate urmează să joace în dublă manşă pentru desemnarea campioanei judeţene care va merge la barajul de promovare în Liga a III-a, dar în momentul de faţă, finala este în pericol.

Este clar că aceste jocuri nu vor avea loc dacă autorităţile nu vor permite reluarea fotbalului de la amatori după 15 iulie, iar atunci AJF Sălaj va trebuie să apeleze la un alt scenariu.

Dacă în luna iulie nu se va mai putea juca la nivel de judeţ din cauza restricţiilor, se poate apela la un scenariu prin care echipa aflată pe primul loc în Liga a IV-a să meargă direct la barajul pentru Liga a III-a.

“Dacă nu poate avea loc nici finala campionatului, scenariul  care se preconizează este îngheţarea sezonului, iar echipa de pe primul loc să meargă la barajul pentru Liga a III-a, în timp ce echipa de pe locul secund să participe în faza naţională a Cupei României. Noi sperăm că din data de 15 iulie se va da drumul la competiţiile pentru amatori, fiindcă noi ne-am încadra să jucăm finala dintre Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, pe 19, respectiv 26 iulie”, a spus Daniel Sabou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL