Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Doi clienţi de la Pizza King, amendaţi de Poliţie în timp ce stăteau pe terasă


Poliţia Municipiului Zalău a sancţionat ieri seară doi clienţi care se aflau pe terasa localului din centrul Zalăului pentru că nu respectau normele de prevenire a noului coronavirus


O amplă acţiune a avut loc aseară în Zalău. Au fost verificate numeroase societăţi comerciale şi terase din oraş. Doi clienţi de la Pizza King s-au ales cu amendă pentru că la masa lor s-au aflat mai multe persoane decât prevede legislaţia – maxim patru la o masă.

Săptămâna trecută, tot la Pizza King a fost aplicată o sancţiune pentru că nu au respectat măsurile anti-coronavirus.

Reamintim că ieri seară au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale. Din totalul sancțiunilor, patru au fost aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat pentru care au fost instituite restricții, șase au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar trei pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distanțarea fizică și locul prevazut la mese.

De asemenea, alte 25 de sancțiuni au fost aplicate la regimul circulației rutiere și trei la Legea 61/1991, fiind constată și o infracțiune de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la suma de 13.395 RON.

Acțiunile de acest gen continuă și în perioada următoare.

La acțiuni au participat 53 de efective.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj