Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău renunţă la un jucător sălăjean


Originar din comuna Sărmăşag, atacantul Robert Popescu nu a apucat să joace niciun meci oficial la SCM Zalău, dar nici nu va mai apuca, deoarece contractul său a expirat, iar fotbalistul nu mai intră în vederile conducerii tehnice pentru sezonul următor


Ionuţ Costinaş O campanie fructuoasă de achiziţii a făcut SCM Zalău în iarnă, iar printre primele achiziţii a fost aducerea lui Robert Popescu, un atacant originar din comuna Sărmăşag, care în ultimii ani a jucat în ligile inferioare din Ungaria.

Fotbalistul de 30 de ani a mai jucat şi în România, la Luceafărul Oradea şi CSC Sânmartin şi a venit la Zalău cu planuri mari.

“Mă bucur că am venit la Zalău. Pentru mine este o motivare în plus, fiindcă sunt sălăjean şi vreau să ajut echipa să rămână în Liga a III-a. Locul acestei echipe este mult mai sus în clasament. Sper să facem un retur bun şi din vară să ne propunem altceva”, spunea Robert Popescu după ce a semnat cu SCM Zalău.

Fotbalistul nu a apucat să joace niciun meci oficial la SCM Zalău, dar nu a fost nici în lot la partida din retur, cu Unirea Dej, singura care s-a disputat înaintea de pandemie. Experienţa sa la Zalău s-a terminat rapid, deoarece contractul său a expirat pe 30 iunie, iar pentru sezonul următor, fotbalistul nu mai intră în vederile conducereii tehnice.

“Din câte se pare nu voi mai continua la Zalău, dar oricum am o altă variantă şi în zilele următoare mă voi decide. Nu am fost inspirat în iarnă când am ales să vin la SCM. Eu vroiam să fac o treabă bună, dar probabil a contat că eu am jucat în Ungaria şi nu ştiau multe despre mine, astfel că au apelat la jucători cu CV-uri mai bune. În iarnă am renunţat la unele lucruri pentru a veni la Zalău, dar nu am luat decizia cea mai bună”, ne-a declarat Robert Popescu, care a ţinut să ureze succes fostei sale echipe.

“La echipă sunt condiţii bune, mult peste ce se găseşte în Liga a III-a din România. Singura problemă a fost lipsa unui teren de antrenament. Le doresc să aibă un parcurs cât mai bun în campionatul următor, pentru că la salarii sunt în top 3. Sper să îşi îndeplinească obiectivele propuse”, a mai spus fotbalistul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL