Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr din Zalău vrea să candideze la funcţia de consilier local în Bucureşti


La cei 25 de ani ai săi, zălăuanul Alexandru Pencu şi-a depus candidatura internă în PNL pentru a primi un loc pe lista partidului la alegerile locale din Sectorul 6, Bucureşti


Alexandru Pencu (25 ani) ester un tânăr din Zalău stabilit la Bucureşti de mai bine de cinci ani. Tânărul cu viziuni de dreapta a urcat treptat în interiorul organizaţiilor de studenţi ai PNL, ajungând preşedinte al oraganizaţiei studenţiilor din Sectorul 6 al Bucureştiului.

Alexandru Pencu este şi consilier al ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Astăzi, acesta şi-a depus candiatura în interiorul PNL Sector 6 Bucureşti pentru a primi un loc pe listele partidului la alegerile locale. Practic, zălăunaul vrea să ajungă consilier local în Bucureşti.

“Dragi prieteni,

După 5 ani de muncă, după 5 ani de luptă, de învățat și de acumulat calități politice și umane, a venit în sfârșit momentul de a-mi asuma prima mea candidatură politică.

Astăzi mi-am depus candidatura internă pentru a fi nominalizat pe lista de candidați ai Partidul Național Liberal, Filiala Sector 6.

Am intrat în partid cu mari aspirații, nu am ars etape, am trecut prin înfrângeri așa cum a fost cazul alegerilor locale sau a celor generale din 2016. Am mers mai departe cu gândul că marii oameni de stat știu să gestiomeze eșecul și asta îi formează și ii pregătește pentru marile batalii politice.

Astfel, mi-am asumat rolul de a pune bazele organizației de studenți a filialei noastre, organizație care atunci când am preluat rolul de președinte interimar cuprindea doar o mână de oameni, iar acum, a devenit cea mai puternică organizație la acest nivel din București, cu peste 70 de membri.

Proiectul meu politic și administrativ pentru Sectorul 6 pleaca de la un set de principii și valori care m-au ghidat în cei 5 ani de activitate: corectitudine, moralitate, profesionalism si demmitate.

După acești 5 ani, consider că a venit momentul să-mi asum prima mea candidatură politică, în locul în care m-am format, în Sectorul 6 al Municipiului București, pentru funcția de Consilier Local.

Prin voi, prin vocile a sute, poate chiar mii de oameni din acest sector, am ajuns să simt că această parte din București este locul în care îmi văd viitorul si în următorii ani. Datorită acestei gândiri și ideilor oamenilor din sector consider că este necesar să mă implic și mai mult, cu toate puterile mele și ale oamenilor care îmi împărtășesc credința pentru a da înapoi Bucureștiului, ceea ce acest oraș mi-a oferit pe plan profesional, personal și politic.

Le mulțumesc pentru susținere colegilor mei din organizația de studenți și tineret fără de care nu aș fi reușit și sunt convins că nu-i voi dezamăgi. Fac parte din acea categorie de oameni pe care o funcție nu-i schimba, ci din contra ii responsabilizează. Vă mulțumesc și vouă, cei care ați fost alături de mine atât ca mentori, cât și ca parteneri în proiectul politic pe care ni l-am dorit cu toții.

Experiența politică, profesională și administrativă acumulată de-a lungul acestor ani reprezintă structura pe care vreau să (re)construim Sectorul 6, casa noastră”, spune Alexandru Pencu.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. ION

    3 July 2020 at 20:47

    pui de securist

  2. maria

    3 July 2020 at 22:39

    consilierul lui Bode, asta face in Bucuresti ?? dupa titlu credeam ca este un destept stabilit in capitala dar vad ca oportunismul a intrat si-n randul tinerilor salajeni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj