Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. Mai multe gospodării din Sălaj au fost afectate de inundaţii din cauza şanţurilor pline de gunoaie


Satul Peceiu din comuna Bănişor a fost inundat din cauza faptului că apa nu s-a mai putut scurge prin şanţurile care erau pline de pungi, PET-uri şi alte deşeuri


Mai multe gospodării din satul Peceiu, comuna Bănişor au fost inundate din cauza şanţurilor pline de gunoaie.

În loc să fie prieteni cu mediul şi să arunce mizeria acolo unde îi este locul, unii concetăţeni au aruncat deşeurile în şanţuri, sub poduri sau pe câmp.

Iar natura s-a răzbunat, astfel că acum, când puteau sta liniştiţi în case şi să se uite cum plouă, localnicii au ieşit afară să îşi cureţe şanţurile de toate gunoaiele aruncate în timp acolo.

“Din cauza acesto mizerii aruncate aiurea, au fost inundate gospodării, culturi agricole şi străzi din localitate.  Ploile abundente din ultimele ore au produs pagube în localitatea Peceiu, fiind afectate străzi, gospodării, grădini și culturi agricole. O mare problemă o constituie șanțurile necurățate de vegetație, podețele colmatate sau subdimensionate și flacoanele aruncate pe câmp, flacoane care, aduse de ape în sat, colmatează podețele. Toate acestea afectând curgerea apelor pluviale. Am intervenit și intervenim la această oră, în zonele afectate CU și în sprijinul CETĂȚENILOR”, transmite primarul comunei, Eugen Maxim.

Vezi AICI video.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj