Connect with us

FOTBAL

Fotbaliştii de la SCM Zalău revin în iarbă

După mai bine de trei luni, SCM Zalău îşi reia activitatea, iar luni este programată reunirea lotului în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul următor


De la mijlocul lunii martie, SCM Zalău şi-a suspendat activitatea din cauza pandemiei de coronavirus, iar jucătorii au plecat spre case, unde au continuat să se pregătească individual.

După mai bine de trei luni, SCM Zalău revine la treabă, iar de luni după-amiază va începe pregătirile pentru sezonul 2020 – 2021, unde de la care aşteptările sunt mult mai mari.

După o pauză destul de lungă, jucătorii se vor putea antrena din nou în colectiv, dar cu respectarea normelor impuse de autorităţi, astfel că în această perioadă pot avea loc antrenamente, dar în grupuri de maxim 10 jucători.

“Venim după o pauză lungă şi avem nevoie de o pregătire bună înainte de începerea noului campionat. Pentru noi va fi un nou început. Trebuie să ştergem cu buretele sezonul care a trecut. Cu siguranţă vom avea un alt parcurs, comparativ cu ce a fost în sezonul trecut, care a fost unul de coşmar”.

Marius Paşca – antrenor SCM Zalău

SCM Zalău şi-a făcut deja şi programul de pregătire, urmând ca după data de 18 iulie să plece într-un cantonament, într-o locaţie ce va fi stabilită în perioada următoare.

Deja s-au planificat şi primele jocuri amicale, pe 11 şi 15 iulie, cu Minaur Baia Mare, grupare ce se luptă la barajul cu ACS FC Recea pentru promovarea în Liga a II-a.

Campionatul Ligii a III-a va începe în ultimul weekend din luna august, dar până atunci, FRF a anunţat ca va organiza trei etape din Cupa României, pe 11, 18 şi 25 august.

“Noi vom pune accent pe aceste meciuri. Până la urmă sunt nişte jocuri oficiale de care avem nevoie înainte de startul campionatului. Ţinând cont că vom avea 4 – 5 jucători noi, orice meci ne dă posibilitatea de a rula lotul, de a creea unele relaţii de joc şi automatisme”, a precizat Marius Paşca.

La reunirea de luni sunt aşteptaţi şi o serie de juniori, pe care antrenorul Marius Paşca îi are în vedere de la echipele din judeţ.

“Avem 4 – 5 juniori care vor fi prezenţi la reunire. Îmi doresc să formăm un grup de 4 – 5 jucători, din 2002 – 2004 pe care să punem bazele  ca şi o ţintă mai îndepărtată, pentru că la Liga a III-a suntem obligaţi să jucăm şi cu jucători U 19, U21”, a mai spus antrenorul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL