Connect with us

Ştiri din Sălaj

ALDE îşi anunţă revenirea spectaculoasă pe prima scenă politică din Sălaj


Sub conducerea preşedintelui Valeriu Crişan, partidul a ajuns să aibă până acum organizaţii în peste 80 la sută din localităţiile Sălajului


Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) revine spectaculos pe prima scenă a politicii din Sălaj. Valeriu Crişan, cel care se ocupă acum de partid a reuşit să strângă linile vechilor liberali şi să organizeze foarte bine partidul.

Aşa se face că până acum, ALDE are organizaţii creionate în peste 80 la sută din localităţile din judeţ. ALDE are deja un plan şi pentru alegerile locale care vor avea loc în luna septembrie. Vechii liberali au un AS în mânecă, care este candidatul ce poate duce partidul atât în Consiliul Judeţean cât şi în Consiliul Local Zalău.

Trebuie să spunem că preşedinte al partidului este Valeriu Crişan, cel care în perioada 2012 – 2016 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Cu o bună viziune asupra lucrurilor, cu idei de dezvoltare a judeţului, Valeriu Crişan vrea să îi ducă pe foştii liberali acolo unde le e locul – în vârful politicii sălăjene. Preşedintele ALDE Sălaj a fost în trecut şi şef de cabinet în cadrul Ministerului Transporturilor, iar acum este şef serviciu juridic în cadrul societăţii de transport în comun Transurbis din Zalău.

Să menţinăm că ALDE Sălaj este într-o continuă expansiune şi foarte mulţi sălăjeni cu viziuni liberale vin în acest partid, înfiinţat de Călin Popescu Tăriceanu.

“Vechii liberali, aşa cum sunt şi eu, cu viziuni de dreaptea, cu o orientare politică sănătoasă, care au refuzat să se afişeze alături de vechii PDL-işti, vor ajunge din nou în vârful politicii sălăjene. Sunt convins că sălăjenii vor vota un partid  cu viziuni sănătoase liberale, aşa cum este ALDE, nu un partid cum este PDL, care este ca o căpuşă pe spatele PNL. Am încredere în candidaţii noştri şi mă bucur că foarte multă lume vine spre ALDE”, a declarat Valeriu Crişan.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj