Connect with us

Ştiri din Sălaj

Patru certificate de înmatriculare, reţinute de poliţişti

În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, poliţiştii au aplicat peste 40 de sancţiuni, iar patru certificate de înmatriculare au fost reţinute


Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, sprijiniţi de jandarmi şi reprezentanţi din cadrul D.S.V.S.A. Sălaj, Electrica şi Direcţia Silvică Sălaj, au desfăşurat în perioada 1-2 iulie, o acţiune, pe raza secţiei, ce au avut ca scop prevenirea faptelor antisociale, precum şi combaterea ilegalităţilor de orice fel.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 250 de persoane, fiind verificate 128 de autovehicule.

De asemenea, poliţiştii au constatat zece infracţiuni, dintre care opt de natură judiciară şi două la regimul circulaţiei rutiere.

În materie contravenţională, pentru abaterile constatate au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26.843 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 22 au fost la regimul circulaţiei rutiere, 15 la Legea 171/2010, două sancţiuni au fost aplicate la Legea 61/1991 şi una la Legea 12/1990.

Totodată, în cadrul acţiunii au fost retrase patru certificate de înmatriculare, ridicată în vederea confiscării cantitatea de 5,55 metri cubi masă lemnoasă şi un fierăstrău.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj