Connect with us

Ştiri din Sălaj

Două sălăjence, luate cu forţa dintr-o casă de către doi bărbaţi!


Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, continuă cercetările  într-un dosar penal privind infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, ca urmare a unei fapte sesizată în dimuneaţa zilei de 1 iulie a.c.


La data de 1 iulie a.c., ora 4:13, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că două persoane de sex feminin au fost luate cu forța într-o maşină, dintr-o locuinţă, din comuna Hida, de către doi bărbaţi şi au plecat în loc necunoscut.

În scurt timp de la sesizare (4.30), maşina a fost oprită în trafic de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, pe Drumul Judeţean 108 A, între localităţile Românaşi şi Păuşa. În autoturism se aflau şapte persoane, cu vârste cuprinse între 3 şi 48 de ani, printre care victimele şi cei doi bărbaţi.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, cei în cauză, de 26, respectiv 48 de ani, ambii din comuna Românaşi, au fost reţinuţi şi depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj