Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar, evoluţii sporadice la FC Voluntari!


De la reluarea campionatului, sălăjeanul a bifat doar 13 minute, în chiar primul joc cu Academica Clinceni. Au urmat patru meciuri în care Morar nici măcar nu a făcut parte din lotul de 18 jucători


După trei ani petrecuţi în Grecia, la Panteolikos, Vlad Morar a revenit în iarnă, în Liga 1 din România şi a semnat cu FC Voluntari.

La vremea respectivă, ilfovenii erau pe ultimul loc în clasament, dar pentru echipa lui Mihai Teja a urmat un adevărat tur de forţă, iar în 12 meciuri, FC Voluntari a pierdut doar un singur joc, în februarie, cu FCSB.

Nouă victorii şi două remize a reuşit FC Voluntari în 2020 şi  a ajuns pe locul doi în play-out, fiind pentru momement scăpată de grijile retrogradării.

La seria de rezultate pozitive a ilfovenilor a contribuit foarte puţin sălăjeanul Vlad Morar, care a bifat doar cinci jocuri pentru echipa lui Mihai Teja, dar niciodată nu a apucat să joace un meci întreg.

Vlad Morar a bifat cele mai multe minute în partida cu AFC Hermannstadt, care s-a disputat înainte de pandemie, astfel că fotbalistul din comuna Crişeni a fost pe teren timp de 73 de minute.

De la reluarea campionatului, în play-out s-au disputat deja cinci runde, dar Vlad Morar a bifat doar 13 minute, în chiar primul joc cu Academica Clinceni, câştigat cu 3 – 0 de ilfoveni. Au urmat alte patru victorii pentru FC Voluntari, cu Sepsi, Poli Iaşi, Dinamo şi Chindia Târgovişte, dar în aceste partide, Vlad Morar nu a prins lotul de 18.

Probabil sălăjeanul are unele probleme de ordin medical,  de care nu a fost ocolit în ultima perioadă, chiar şi când a jucat în Grecia, la Panetolikos.

De când este la FC Voluntari, Vlad Morar a bifat doar 135 de minute în 12 meciuri oficiale. Sălăjeanul a avut însă perioade mult mai bune la echipele la care a mai jucat în România.

Cu Viitorul lui Hagi a fost campion al României în 2017, iar în 2012 a cucerit Cupa României, în tricoul celor de la Petrolul Ploieşti.

Peste 60 de meciuri a bifat Vlad Morar în Liga 1 din România, reuşind să marcheze peste 15 goluri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL