Connect with us

FOTBAL

Decizie importantă luată de “căpitanul” Răzvan Dulap


Plecat la muncă în Germania la început de iunie, fundaşul s-a hotărât să revină la SCM Zalău şi va fi prezent la pregătire din finalul lunii iulie. Jucătorul îşi va prelungi contractul cu echipa pe încă un sezon


Mai mulţi jucători de la SCM Zalău au fost la final de contract pe data de 30 iunie, între care şi Răzvan Dulap, unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti din lot.

Cum campionatul Ligii a III-a nu s-a mai reluat, fundaşul a şi plecat la muncă în Germania, la început de iunie şi a anunţat că va sta până în august în străinătate. În condiţiile în care SCM Zalău începe pregătirile de la început de iulie, părea greu de crezut că antrenorul Marius Paşca va putea accepta ca Dulap să revină la echipă doar cu câteva săptămâni înainte de începerea campionatului.

“Voi continua la SCM Zalău dacă cei de la echipă mă înţeleg şi acceptă să revin în luna august. Dacă nu voi rămâne în Germania şi îmi voi găsi aici o echipă. Din câte ştiu campionatul Ligii a III-a va începe la final de august aşa că nu îţi trebuie pregătire câteva luni de zile înainte de startul campionatului”, spunea Răzvan Dulap, în urmă cu trei săptămâni.

Până la urmă, experimentatul jucător a revenit asupra deciziei şi a anunţat conducerea de la SCM ca va reveni la echipă spre final de iulie. Dulap îşi va prelungi contactul pe încă un sezon şi speră la o clasare cât mai bună în campionatul următor.

“Am decis să îmi prelungesc contractul cu SCM şi voi veni la Zalău spre final de iulie. M-am acomodat la Zalău, sunt dorit de toată lumea şi asta m-a făcut să semnez prelungirea. Vor fi alte planuri în sezonul următor, dar trebui să învăţăm din greşelile sezonului trecut şi să nu le mai repetăm. Personal îmi doresc să las ceva în urma mea când va fi să plec de la Zalău, de ce nu chiar o promovare în următorii ani. Oraşul merită o echipă la un nivel mai bun”, ne-a declarat Răzvan Dulap.

Şi antrenorul Marius Paşca s-a arătat încântat de decizia luată de Răzvan Dulap.

“Ţinând cont că îl cunoaştem şi a fost căpitanul de echipă îl aşteptăm să vină din Germania, chiar dacă întârzie trei săptămâni. Are capacitatea de a se pregăti şi de a reveni la o formă bună. Este un jucător cu experienţă, de care avem nevoie”, a spus Marius Paşca

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL