Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţiştii sălăjeni au reţinut doi tineri bănuiţi de tâlhărie


Cele două persoane sunt din comuna Românaşi şi  sunt bănuite de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie comise în comuna Sânmihaiu Almaşului


La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului au fost sesizaţi de către un vârstnic despre faptul că, în noaptea de 22 spre 23 iunie a.c., doi bărbaţi au pătruns în locuinţa acestuia şi i-au luat un ceas de mână şi un brâu din piele, după care au plecat.

Verificările efectuate de poliţişti au dus, miercuri, 1 iulie a.c., la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi tineri de 18, respectiv 24 de ani, ambii din comuna Românaşi. Din cercetări s-a stabilit că cei doi au pătruns în locuinţa victimei, iar prin violenţă (imobilizare) au deposedat-o de bunuri şi au plecat.  Din prejudiciu a fost recuperat brâul.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost reţinute şi depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj