Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău aduce un ridicător cu vechime în Divizia A1


Conducerea echipei de volei a ajuns la o înţelegere cu Liviu Rîpeanu, jucător în vârstă de 35 de ani, care ultima dată a jucat pentru Gloria Buzău, o echipă din play-off


Lotul celor de la SCM Zalău prinde contur, iar conducerea a ajuns deja la o înţelegere cu mai mulţi voleibalişti care vin să  joace pentru noua echipă de volei de sub Meseş.

Deja mai mulţi jucători şi-au dat acordul să joace la SCM Zalău, unii dintre ei cu mare experienţă, alţi mai tineri şi dornici de afirmare.

Pe postul de ridicător, SCM Zalău va aduce un jucător cu vechime în Divizia A1. Este vorba de Liviu Rîpeanu, în vârstă de 35 de ani, care în prima ligă a jucat pentru Torpi Târgu Mureş, CSM Suceava, Universitatea Timişoara, Arcada Galaţi, Explorări Baia Mare, “U” Cluj, iar ultima dată a fost la Gloria Buzău, formaţie care a activat în play-off-ul campionatului.

Gruparea din Buzău s-a desfiinţat în vară, iar Liviu Rîpeanu a devenit jucător liber de contract, astfel că a acceptat fără ezitare oferta celor de la SCM Zalău. Timp de patru sezoane a activat Liviu Rîpeanu la Explorări Baia Mare unde a lucrat cu Sorin Pop, cel care va antrena SCM Zalău din această vară.

“Este un jucător pe care l-a dorit antrenorul, fiindcă a mai lucrat cu el şi îl cunoaşte foarte bine. Am auzit doar cuvinte bune despre el. Este un jucător cu experienţă, este român şi ne poate ajuta în noul sezon”, a spus Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Alin

    2 July 2020 at 11:38

    Au trei ridicatori???!!!. Kostic, Coasa și asta. Aia da echipa.

  2. Alin

    2 July 2020 at 11:40

    Domnule ziarist nu ii mai tot lauda atât ca încă chiar nu a prins contur deloc nimic. Mai mult i au refuzat jucătorii contactați. Au trei ridicatori mediocrii și încă unul sau doi jucători atat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1