Connect with us

FOTBAL

Pleacă cel mai experimentat jucător ce a jucat şi în Liga Campionilor!

Aflat la final de contract, Laurenţiu Iorga nu mai continuă la SCM Zalău, după ce conducerea a decis să nu-i mai onoreze pretenţiile financiare, care oricum erau mult prea mari pentru nivelul Ligii a III-a


Cel mai sonor transfer în “era” SCM Zalău a fost bifat în iarnă, când sub Meseş a venit Laurenţiu Iorga, un fost campion al României cu Oţelul Galaţi, care a jucat şi în Liga Campionilor.

În pauza dintre tur şi retur, Iorga a fost chemat la Zalău pentru a ajuta echipa să se salveze de la retrogradare, dar până la urmă nu a mai fost nevoie, deoarece din cauza pandemiei de coronavirus, FRF  a îngheţat campionatul şi SCM Zalău şi-a asigurat menţinerea în Liga a III-a.

Pe 6 luni a semnat Laurenţiu Iorga cu gruaprea de sub Meseş, iar contractul său s-a încheiat pe data de 30 iunie. Un astfel de jucător ar fi fost extrem de util în sezonul următor, când SCM vrea să se bată la primele locuri, dar Iorga nu va mai continua la Zalău.

Conducerea a decis să nu-i mai onoreze pretenţile financiare, care oricum era mult prea mari pentru nivelul Ligii a III-a, astfel că fotbalistul nu va mai îmbrăca tricoul Zalăului din această vară.

Într-un interviu realizat realizat de Sportul Sălăjean, Laurenţi Iorga spunea în primăvară că a ales să vină la SCM Zalău , fiind atras de proiectul echipei.

Tot în primăvară, jucătorul părea dispus să continue la gruparea de sub Meseş, dar situaţia s-a schimbat din cauza aspectului financiar.

În Liga 1, Laurenţiu Iorga a jucat pentru Oţelul Galaţi, Pandurii Tg. Jiu, Astra Giurgiu şi FC Voluntari.

“Chiar am vorbit cu Laurenţiu Iorga şi i-am mulţumit pentru tot ce a făcut la SCM Zalău şi de profesionalismul de care a dat dovadă. Este un jucător bun, dar noi trebuie să ne uităm şi la partea financiară, pentru că este foarte importantă pentru fiecare club. Nu ne mai permitem să-i oferim acelaşi salariu. El ar fi rămas la SCM Zalău doar dacă i-am fi oferit acelaşi contract”.

Marius Paşca

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL