Connect with us

TENIS

Adrian Feher se şcoleşte şi în tenis! 

Fostul voleibalist care din această vară este managerul secţiei de volei de la SCM Zalău mai are o legătură strânsă cu un alt sport: tenisul de câmp, unde de altfel vrea să cunoască cheia succesului. Adrian Feher a devenit instructor de tenis şi recent s-a şcolit la un curs organizat la Ploieşti de lectorul pe Sud-Estul Europei din partea Professional Tennis Registry – Ştefan Niţă


În cariera de voleibalist, Adrian Feher a cunoscut adevărate performanţe în tricoul celor de la Remat şi Volei Municipal.

Timp de aproape 10 ani, Feher a jucat la Zalău reuşind să câştige de patru ori titlul de campion al României.

Trei medalii de argint, una de bronz şi Cupa României sunt alte performanţe cu care se mândreşte fostul internaţional, care acum vrea să facă performanţă şi dintr-o altă postură, cea de manager al secţiei de volei de la SCM Zalău.

Fostul voleibalist nu se pricepe doar la sportul cu mingea la fileu ci şi la tenis de câmp. Această pasiune o are de mai bine de 10 ani, iar Adrian Feher a participat la mai multe competiţii unde a avut rezultate bune. Recent, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău a devenit instructor de tenis şi vrea să aprofundeze cât mai multe cunoştite în domeniul sportului alb.

Drept urmare, Feher a participat săptămâna trecută la un curs ce a avut loc la Ploieşti, care a fost susţinut de Ştefan Niţă – lectorul pe Sud-Estul Europei, din partea Professional Tennis Registry.

Asta după ce acum câteva luni, fostul voleibalist a mai participat şi la cursul Tenis10, organizat tot de Professional Tennis Registry, unde Feher a obţinut cel mai mare calificativ.

Pe durata a trei zile s-a desfăşurat cursul de la Ploieşti, iar duminică au avut loc examenele ce au constat într-o probă practică şi una scrisă, urmând ca rezultatele finale să fie comunicate în următoarea perioadă, tocmai din SUA.

Fostul voleibalist lucrează deja şi pe partea de tenis de câmp şi este instructor la baza Transilvania tenis club deţinută de compania Welthaus.

“Practic este foarte uşor de învăţat, pentru că acest curs este predat foarte bine, cu metode inovatoare, care au dat rezultate. Cel mai bun rezultat este chiar copilul lui Ştefan Niţă, care este cel mai bun junior din lume la categoria 2009. A avut victorii cu toată lumea de la Academia Mouratoglou şi Nadal. El este declarat cel mai bun junior din lume la copii născuţă în 2009”.

Adrian Feher

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS