Connect with us

Ştiri din Sălaj

Elevii unei şcoli din Sălaj vor primi GRATUIT tablete pentru cursuri online


La ora actuală la şcoala din Creaca au ajuns 30 de tablete, dar se lucrează la un proiect pentru achiziţia a încă o sută pentru cursuri online


Primarul comunei Creaca, Eugen Terec are viziune de viitor asupra lucrurilor, iar alături de Gadiel Zaharie – directorul Şcolii Gimnaziale “Marcus Aurelius” din Creaca – a gândit un proiect prin care copiii să primească tablete gratuit. Deja au fost achiziţionate 30 de tablete, iar acum există în tratative un parteneriat cu o asociaţie finanţată de Vodafone, prin care se doreşte oferirea unei tablete pentru fiecare copil!

Proiectul se numeşte “Şcoala din Valiză” şi se realizează cu ajutorul lui Tim Marian – un fiu al satului Jac, stabilit în Statele Unite ale Americii.

Mai mult, abonamentul la internet va fi suportat de autorităţile locale, iar copiii care nu au electricitate acasă îşi vor putea reîncărca tableta la şcoală.

Să mai spunem că în curând se va amenaja şi curtea şcolii, iar suprafaţa sintetică de pe terenul de minifotbal va fi înlocuită.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj