Connect with us

Ştiri din Sălaj

Taximetrist, tâlhărit de client pe drumul dintre Zalău şi Crasna


Un tânăr de 24 de ani din comuna Mesesenii de Jos, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, faptă comisă în afara localității Meseșenii de Jos, a fost prins de poliţişti. Cel în cauză a fost reţinut


La data de 30 iunie, ora 11.25, polițiștii din cadrul Secției 1Poliție Rurală Zalău au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Benesat, despre faptul că în noaptea de luni spre marti (29 spre 30 iunie, în jurul orei 3.00), în timp ce efectua o cursă de taxi pe direcția Zalău-Crasna, o persoană necunoscută de sex masculin pe care o transporta la destinație l-a rugat să oprească. În momentul când a oprit, clientul l-a deposedat prin violență de telefonul mobil după care a fugit.

Verificările efectuate poliţişti au dus în scurt timp la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, din comuna Meseșenii de Jos.

Telefonul a fost recuperat și restituit pagubitului.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, tânărul a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiă Sălaj.

Miercuri, 1 iulie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea luării unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj